
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CHUŤOVKY |
![]() Plnene tortilly s kur. prsiamiPOTREBNÉ PRÍSADY balicek tortill,alebo pita chliet, kuracie prsia, cinska kapusta, mlada cibulka, uhorka, paradajky, olej, a olivovy olej, sol, korenie, mleta paprika, solamyl POSTUP PRÍPRAVY takze kuracie prsia pokrajame na male kusky, osolime, jemne okorenime, tak aby to nebolo ani citit, opaprikujeme - tiez jemne, a osolamylujeme :) dame na panvicu s olejom, opecieme do biela a potom dodusime do makka salatik si pripravime z na jemne pokrajanej cinskej kapusty, na kococky pokrajanej uhorky a z mladej cibulky, posolime, a pridame olivovy olej, a premiesat.. ked su hotove kuracie prsia, tak mozme plnit arabsky chlieb najprv salatik, potom kusky maska, na to dva mesiaciky paradajok, moze sa to cele este posolit podla chuti a zabalime nam to chuti a mysleli sme si, ze toho zjeme neviem kolko ale po dvoch sme uz boli tak zasyteni :)) nabuduce budem mat poruke fotak, lebo to naozaj pekne vyzera :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (10) posledné: 22.12.2009, 13:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Kukuričný minichlebíkPOTREBNÉ PRÍSADY olej na formu, 100g bielej múky, 100g kukuričnej múky - jemnej ale taku som dnes nemala :) a nič sa nestalo, 1ČL prášku do pečiva, 1PL cukru, 1/2 ČL soli, 4PL oleja, 100g kyslej smotany, 100ml mlieka, 1 vajíčko POSTUP PRÍPRAVY Dnes som prvýkrát skúšala tento chlebík, cesto som dala do srnčieho chrbátu, trošku zle sa to vyberalo, najlepšie by bola vyberateľná, ale zas až také strašné to nebolo :), odporúča sa 18cm forma a POZOR nie priemer..mne naozaj stacila na to forma zo srncieho chrbatu.. rúru zohriať na 200C, plynovu na 3ke a doba pečenia cca 25min takže všetky prísady vymiešať, nenechat dlho stáť, rovno šup do naolejovanej formy, a do vyhriatej rúry, Pravdu povediac, zo začiatku som si musela zvyknúť na tú sladkú chuť kukurice, najprv som upodozrievala samu seba, že som dala viac cukru, ale keď som zbadala, že je to kukuricou, tak som sa uspokojila. nakoniec tato jedna dávka nam je ešte aj málo.. Výborný je s maslom, eidamom a paradajkou..podľa mňa by sa do cesta hodili ešte nejaké bylinky..snáď časom na to prídem ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (9) posledné: 18.5.2009, 20:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |