. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CHUŤOVKY

Emília K. (emily2) ID 20452
.
Oblasť: Zlaté Moravce
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 16.8.2007
Naposledy: 24.9.2022 22:09
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 48
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 14
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7)

CHUŤOVKY

Šunková misa I. pre inšpiráciu



POTREBNÉ PRÍSADY

šunka, syr, suchá saláma, klobáska, zeleninka

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko za Vás spravia Vaše šikovné ruky:-) a trošku fantázie k tomu

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 21.1.2010, 15:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Zemiaky alá kávové zrná



POTREBNÉ PRÍSADY

Zemiaky - ľubovolné množstvo, trošku oleja, slaninku, cesnak

POSTUP PRÍPRAVY

Očistíme ľubovolné množstvo zemiatko v podľa veľkosti nádoby(plechu), v ktorej ich budeme piecť. Zemianky prekrojíme na polovicu pozdĺžne a na vrchu urobíme výrez (viď obrázok). Z výrezu nám zostanú akoby hranolčeky, tie si zatiaľ odložíme - budeme ich potrebovať. Plech vytrieme olejom (ja odporúčam potrieť olejom zmiešaným so soľou a cesnakom), naukladáme polovičky zemiakov, zľahka posypeme korením na pečené zemiaky. Do výrezu každého zemiaku uložíme nakrájanú slaninku (nešetríme:-)
Dáme piecť. CCa 10 minúťt pred dopečením rozhádžeme tie hranolčeky na zemiaky, dopečú sa zároveň s touto pochúťkou, spolu s nimi si milovníci cesnaku môžu ním zemiaky dozdobiť :-)
Je to mňamky večera, rýchla, nie moc pracná. Dobrú chuť.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 19.2.2011, 16:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Falošná treska



POTREBNÉ PRÍSADY

1 tvaroh, 1 väčšia mrkva, 3 zavárané uhorky, 2 menšie cibule, majolka

POSTUP PRÍPRAVY

Mrkvu najemno postrúhame, uhorky a cibulu nadrobno nakrájame. Pridáme majolku, dochutíme soľou, vegetou a všetko dobre zmiešame. Výborne chutí aj na chlebíku.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 30.4.2008, 14:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Kapustné lokše



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg polohrubej múky, 1 pohár sudovej kapusty (resp. 1 sáčok kupovanej) 1 pochúťková smotana, 1 kávová lyžička sódy bikarbóny, 2 dlô oleja a 3 kávové lyžičky soli

POSTUP PRÍPRAVY

Ak nemáme moc radi kyslú kapustu, môžeme ju premyť pod vodou. Komu to nevadí, tak všetky prísady spolu zmiesi, aj keď zo začiatku sa nám to môže zdať, že je to nezmiesiteľné. Krásne a rýchlo sa z toho vypracuje cesto. Na doske si z toho urobíme akoby valec a krájame "knedlíčky", ktoré vydlabeme na placky. Tie kladieme na vymastnený plech a pečieme. Nie sú hrubé, asi tak do 1 cm. Vrch môžeme pred pečením potrieť pochúťkovou smotanou, v ktorej sme vymiešali 1 káv. lyžičku vegety a prelisovaný cestnak (kto má rád).
Môžeme aj klasicky rozgúľať a vykrajovať nejakou umelou myštičkou lokše (asi o priemere 10cm, sle mne sa viac osvedčilo krájanie (ako knedľu) a vydlabkanie rukou na lokeš.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 30.11.2008, 22:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Slané tyčinky z pizze v prášku



POTREBNÉ PRÍSADY

250 g varených zemiakov, 1 krabica pizze v prášku, 250 g Hery a soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Z uvedených surovín vypracujeme cesto, vyvaľkáje, potrieme vajcom, posypeme rascou )prípadne makom, sezamom) a radielkom nakrájame tyčinky. Pečieme na vymastenom plechu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Falošná kačacia pečeň



POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg pravčovej pečene, soľ, 1 sladká šľahačková smotana, 1 káv. lyžička vegety, 1 dl oleja, korenie a 4 vajcia

POSTUP PRÍPRAVY

Pečeň zomelieme, pridáme 1 kávovú lyžičku soli, vegety, olej, sladkú smotanu, trošku korenia mletého a 4 rozšľahané vajcia. Dobre spolu zošľaháme, vylejeme do vymastenej formy - ja dávam do srnčieho chrbáta - potom sa dobre krája a porcuje) a pečieme as 35-40 minút pri 150 stupňov.
Chutí znamenite.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 20.8.2016, 10:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Vynikajúce zemiakové pagáče



POTREBNÉ PRÍSADY

3 šálky polohrubej múky, 2 šálky varených postrúhaných zemiakov, 1 vajce, 2-3 kávové lyžičky soli, 2 dl oleja, kvások z 1 šálky mlieka a 1 kocky droždia, asi 20 dg tvrdého syra (na posyp)

POSTUP PRÍPRAVY

Do múky pridáme zemiaky, vajce, soľ, olej a nabublaný kvások - zmiesime cesto (pozor - tajomstvo výborných pagáčov je v tom, že cesto zostane riedke aj keď sa bude trošku lepiť). Necháme vykysnúť, vykrajujeme pagáče, potierame slaným vajcom, posypeme syrom a pečieme.
Chutia neskutočne.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 58 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (39) posledné: 4.2.2014, 20:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu