. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CHUŤOVKY

Maria M. (misqs17) ID 166394
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 18.9.2010
Naposledy: 18.5.2015 19:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 66
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

CHUŤOVKY

Mozarellový závin so šunkou



POTREBNÉ PRÍSADY

½ listkoveho cesta * 3 platky sunky * 6 platkov tvrdeho syra Mozzarella * 2 kusky slaniny* 1 rajcina* 1 cibula* 3 sampinony * sol, talianske korenie (oregano,bazilka,mlete cierne korenie,pazitka..), cesnakova sol, drteny kmin * olej * cierne olivy na ozdobu * vajicko na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

osupeme cibulku, posekame na drobno, dame smazit na oleji * pridame posekane sampinony a rajcinu * okorenime a nechame dusit do makka * listkove cesto si vyvalkame na tenko * poukladame suroviny, do stredu dame platky sunky, po stranach tvrdy syr (mozarella)* naplnime zmesou, ktoru sme urobili z cibule,sampiononov a rajciny *na syr ulozime po kazdej strane platok sunky * zvinieme do rolady, kraje musia byt pevne uzavrete, aby nam nic nevytieklo * vrch zavinu potrieme rozslahanym vajcom, posypene zmesou korenie a drtenym kminom, ulozemy na vrch cierne olivy * dame piect do truby na 190C, cca 25minut

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (10) posledné: 19.10.2012, 10:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Pistáciová zmrzlina



POTREBNÉ PRÍSADY

300 ml smotany na slahanie*150 g grecky jogurt ( husty biely jogurt)*2 PL mlieka*3 PL Greckeho medu ( ja som nezohnala, tak som dala klasicky) *zelene farbivo*50 – 70 g nesolenych olupanych pistacii – posekane na drobno* PRALINKY:*olej na potretie plechu*150g krystaloveho cukru*3 PL vody*50g nesolenych olupanych pistacii

POSTUP PRÍPRAVY

Smotanu, jogurt, mlieko a med zmiesame v miske*Pridame niekolko kvapiek zeleneho farbiva a dobre zamiesame*Prelozime zmes do dozy a vlozime do mraziaka na 1 – 1.5h, kym sa nezacnu robit zmrznute okraje*Potom ju vytiahneme, zamiesame posekane pistacie a vlozime znova do mraziaka najlepsej cez noc, do zmznutia, Najlepsie ked ju este pred tym ako ide do mraziaka vyskusate, ci vam tam nieco nechyba, mozno mate radsej sladsie, mozno viac jogurtu atd. Tak pol hodinku pred podavanym vytiahneme s mraziaka.
PRALINKY:*Natrieme si mensi plech olejom*Do panvice alebo mensieho hrnca dame cukor a vodu*Na jemnom ohni za miesania nechame cukor rozpustit, ked zacne bublat, nechame ho varit bez miesanie cca. 6-10 minut alebo pokial nebude slabucko dozlatova*Zoberieme zo sporaka, okamzite prihodime pistacie a dame na plech ( hustne v sekundach)*Nechame odlozene v chlade cca. hodinku*Vlozime ich do plastikoveho sacku a rozbijeme kladivom *Zmrzlinu nimi posypeme.
Recept mam z knizky greckych receptov :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 4.4.2011, 7:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Kavove rizoto



POTREBNÉ PRÍSADY

1.5 PL instantnej kavy*1 salka vody*¾ salky pudinkovej ryze alebo ryze Arborio*1 CL vanilovej esencie* 1 salka smotany na varenie*3 PL krupicoveho cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Hrncek vody dame do hrnca, prisypeme kavu a na strednom ohni priviest do varu. Hrniec odstavime, pridame ryzu a nechame nasiaknut aspon 5 minut.
Pridame mlieko, vanilkovu aromu,cukor a varime na mienom ohni az pokial je ryza hotova.
Hotovu ryzu dame to misticiek alebo poharov, vrch posypeme nastruhanou cokoladou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (7) posledné: 17.6.2011, 19:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Moje baileys tiramasu



POTREBNÉ PRÍSADY

25 dkg mascarpone * 300 ml slahacky na slahanie * 2 PL praskoveho cukru * 5PL lyzic baileys * salka silnej kavy * mandlova prichut * podlhovaste piskoty

POSTUP PRÍPRAVY

vid foto

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (7) posledné: 16.9.2011, 9:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Jahodovo - marcipanove pokusenie


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

cca 350g listkoveho cesta * cca 250g zlateho marcipanu * jahody (cerstve alebo aj v konzerve), vanilkovy cukor a orechy na posypanie, slahacka na ozdobu * mandlove lupienky (ja som nemala, pouzila som ozdobnu cokoladu)

POSTUP PRÍPRAVY

Listkove cesto vyvalkame priblizne na velkost plechu, s tym ze nechame pretrcat 1-1,5 cm okraj * Marcipan na jemno vyvalkame, jemne vlozime na cesto a pritlacime prstami * poukladame nan na tenke platky nakrajane jahody, posypeme vanilkovym cukrom a priblizne 25-30 minut pecieme v rure pri 190C * plech vytiahneme, este za tepla posypeme orechami * nechame vychladnut * podavame so slahackou posypanou madlovymi kuskami :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 30.9.2010, 18:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu