
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CHUŤOVKY |
Vynikajúci taliansky chlebíkPOTREBNÉ PRÍSADY 600 g polohrubej múky 3 dl mlieka droždie 1 KL cukru 2,5 dl oleja 2 KL soli 5 strúčikov cesnaku 3 vetvičky rozmarínu POSTUP PRÍPRAVY Z vlažného mlieka, droždia a cukru pripravíme kvások. Do múky pridáme kvások, 1,5 dl oleja a osolíme. Necháme ½ hod. kysnúť. Cesto dáme na plech a roztlačíme ho. Z 1 dl oleja, rozmarínu a cesnaku pripravíme zmes, vylejeme ho na cesto a popicháme prstami (poštipkáme). Všetko necháme ½ hod. kysnúť a potom pečieme pri teplote 180 °C/30 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 11.12.2009, 22:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Syrové slimákyPOTREBNÉ PRÍSADY cesto: • 200 g hery • 300 g polohrubej múky • 1 lyžička soli • téglik kyslej smotany (180 g) • hotové cesto nechať odležať minimálne hodinu v chladničke (najlepšie celý deň) (ak sa ponáhľate a nemáte čas naťahovať sa s tvorbou cesta, môžte použiť aj lístkové cesto). plnka: • 300 g strúhaného syra • 100 g pomletej šunky • 1 PL kyslej smotany • 1 celé vajce • podľa chuti olivy POSTUP PRÍPRAVY - vyvaľkať cesto na hrúbku 0,5 cm - potrieť plnkou - pevne stočiť do rolády - nakrájať na kolieska hrúbky 0,5 cm - piecť pri 225°C 15 – 20 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 11.12.2009, 11:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |