Jana T. (Doli) ID 9581 |
 |
Oblasť: Bratislava |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 22.12.2006 |
Naposledy: 27.1.2021 9:09 |
Aktualizácia: 23.11.2013 22:17 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
Na túto dobrotu budeme potrebovať: 2 kg kápie, 1 kg paradajok, 1 kg cibule, 5-10 feferóniek, 2 dcl octu, 2 dcl oleja, 200 g cukru, 1 deko.
POSTUP PRÍPRAVY
Kápiu, paradajky, cibuľu a feferónky pokrájame na kúsky, rozvaríme a rozmixujeme, prípadne prepasírujeme. Do vzniknutej zmesi pridáme ocot, olej, cukor a deko a varíme 1 hodinu. Naplníme do poharov a sterilizujeme aby chytili viečka. Táto nátierka je výborná na chlieb, hrianky, pizzu...
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (3) posledné: 4.9.2011, 13:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |