
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6) |
ZAVÁRANINY |
DETSKÁ VÝŽIVAPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg mrkvy, 3 kg jabĺk so šupkou, 1 kg cukru, 2 bal. vanilkového cukru, 0,5 čl kyseliny citrónovej POSTUP PRÍPRAVY Mrkvu dáme zvlášť variť,pridáme jablká a cukor. Zalejeme vodou a prikryjeme. Ak je všetko mäkké,odstavíme a rozmixujeme. Nalejeme do fľaštičiek a sterilizujeme 5 až 10 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
RÍBEZĽOVÝ SIRUPPOTREBNÉ PRÍSADY 1 liter ríbezľovej šťavy, 1,5 kg kryštálového cukru, 10 g kyseliny citrónovej POSTUP PRÍPRAVY Ríbezle rýchlo umyjeme pod tečúcou vodou, očistíme a vylisujeme. Získanú ríbezľovú šťavu necháme 2 dni mierne nakvasiť a potom precedíme cez šatku.Čistú šťavu dáme do smaltovaného alebo nerezovej nádoby, prisypeme cukor a za stáleho miešania privedieme do varu.Pridáme kyselinu a hneď odstavíme z ohňa. Znova precedíme cez šatku a naplníme do čisto umytých, ohriatých fliaš, ktoré dobre uzavrieme a uložíme na chladné ,tmavé a suché miesto. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 24.6.2014, 11:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
ČALAMÁDA S GIGANTUPOTREBNÉ PRÍSADY 3 - 4 veľké kaleráby / gigant /, 1 1/2kg paprika, 1kg mrkvy, 5ks veľkých cibuľ. NÁLEV : 4L vody, 1L octu, 2 balíčky deka, 400g cukru. POSTUP PRÍPRAVY Kaleráby a mrkvy postrúhame, papriku nakrájame na rezance.Zalejeme vlažným precedeným nálevom . Necháme 1/2 hod. stáť a plníme do fliaš. Sterilizujeme 20 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 2.5.2016, 16:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
FAZULOVÝ ŠALÁTPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg paradajky, 1kg papriky, 1kg cibule, 1/2kg suchej fazule. NALEV:1 deko, 200g cukru, 2dcl octu, 2 dcl oleja / uvariť, precediť / POSTUP PRÍPRAVY Fazuľu uvariť do mäkka. Do druhého hrnca nakrájame paradajky,cibuľu,papriky na rezance. Dať na 1/2 hod. dusiť s precedeným nalevom. Potom primiešame uvarenú fazuľu a dáme do fliaš, sterilizujeme 30 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
KAPUSTA S CVIKLOUPOTREBNÉ PRÍSADY 5kg bielej zimnú kapusty, 1kg cvikly, 1kg cibule, 1/2kg cukru, 7dcl octu, 1 deko POSTUP PRÍPRAVY Všetko pokrájať a zmiešať.Necháme 12 hodín postáť. Naplníme flaše a sterilizujeme 5 - 10 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 2.5.2016, 16:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
VEGETOVÝ ŠALÁTPOTREBNÉ PRÍSADY 3kg neošúpaných uhoriek nakrájať na kolieska,4 veľké papriky nakrájať na pásiky, 6 veľkých cibúľ na mesiačiky. Nálev : 4dcl octu, 300g cukru, 2PL soli, 2PL vegety. POSTUP PRÍPRAVY Zeleninu necháme postáť 12 hodin a premiešame. Dáme do pohárov a do každej dáme štipku kyseliny sorbovej. Sterilizujeme . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6) |