končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
ZAVÁRANINY |
Papriková pomazánkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 8 kg červenej kápie, 30 feferóniek, 3 hlávky cesnaku, 7 ks cibule 2 zlaté klasy POSTUP PRÍPRAVY Očistíme od jaderníkov, umyjeme čistou vodou, všetko zomelieme na mäsovom mlynčeku /mixér/ a pridáme: 0,6 litra oleja, 0,30 litra octu, 0,25 kg cukru, 17 čajových lyžičiek soli Všetko spolu zmiešame, privedieme do varu a varíme 20 - 30 minút. Počas varenia pridáme v studenej vode rozpustené zlaté klasy na zahustenie. Masou naplníme menšie poháre najlepšie od horčice, alebo majonézy a dáme sterilizovať do bodu varu. Skvelá vitamínová bomba na dlhé zimné večery, na chlieb s maslom, namiesto chippsov. Prajem dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |