končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
ZAVÁRANINY |
PomazankaPOTREBNÉ PRÍSADY 2,5 kg bravčového mäsa 2,5 kg kožiek uvariť 1 veľké lečo 3 dcl kapie soľ, korenie podľa chuti 2 feferónky POSTUP PRÍPRAVY Kožky uvaríme, všetky suroviny pomelieme, premiešame, naplníme do fľiaš a sterilizujeme 1,5 hodín. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Bravčové na paprikePOTREBNÉ PRÍSADY Prísady sú uvedené v postupe. POSTUP PRÍPRAVY 1 kg červenej papriky/kápie surovej\r\n1 kg pretlaku(á 250 gr, á 500 gr krabice)\r\n0,5 kg cibule\r\npol balenia preosiateho deka\r\n5 surových feferónov\r\n2 dcl oleja\r\nVšetko pomlieť a 30 min. variť\r\n\r\npotom pridáme: 0,5 kg surového prerastaného pomletého bôčika\r\n20 dkg postrúhaného syra\r\n5 str. cesnaku\r\n1 ČL. čierneho korenia\r\n1 ČL. červenej mletej papriky\r\n1 ČL. vegety\r\nVariť znovu 30 min.\r\nNaložiť do fliaš.\r\n30 min. sterilizovať(použijeme na cestoviny,špagety,kolienka atď...) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 5.1.2013, 10:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Džem z tekvice alebo cukietPOTREBNÉ PRÍSADY 5kg tekvíc, 1 kg cukru, 4 galaretky - pomarančové alebo citrónové, 5 ČL citrodeka, 1 aróma - pomaranč alebo citrón, kôra z 2 pomarančov alebo citrónov POSTUP PRÍPRAVY Polovicu tekvice porežeme na kocky, druhú polovicu postrúhame na hrubšom strúhadle. všetko spolu varíme do zhustnutia, potom pridáme cukor, galaretky, citrodeko arómu a varíme cca 30 minút. nakladáme do fliaš. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 30.8.2011, 13:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |