Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1 biela čokoláda, 1 čokoláda na varenie, 1 dcl mlieka , 100g masla , + maslo na vymazanie formičiek
POSTUP PRÍPRAVY
1 .) Najprv si pripravíme formičky, do ktorých budeme liať čokoládu. Formičky sú najlepšie kovové , ale môžeme použiť aj vnútro z bonboniery .
2.) Zvolené formičky poriadne vymastíme maslom a necháme v chladničke ztuhnúť.
3.) Tmavú čokoládu rozpustíme s 50 g masla a 2 lyžicami mlieka . Po rozpustení rozlejeme čokoládu do formičiek a dáme na 30 min. do chladničky.
4.) S bielou čokoládou budeme postupovať úplne rovnako. Keď ju budeme mať rozohriatu vytiahneme z chladničky už ztuhnutú tmavú čokoládu a bielu na ňu nalejeme a dáme do chladničky, necháme ju tam 2-3 hodiny. Potom ju z formičiek vyklopíme a môžme papkať:)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |