Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
3 - 4 tortové oplátky, 50g hrozienka, 50g posekané orechy, 1 balíček posekaného kandovaného ovocia, 1/8 masla, 1 šálka sušeného plnotučného mlieka, 1 šálka práškového cukru, 3PL kakaa, 1dcl studenej vody.
POSTUP PRÍPRAVY
Do nádoby dáme polámané tortové oplátky, hrozienka, orechy, kandované ovocie. Zvlášť povaríme / nie dlhšie ako 10 min./ na miernom ohni za stáleho miešaniasušené mlieko, cukor, kakao s vodou.Do teplej povarenej zmesi pridáme 1/8 masla pomiešame a nakoniec pridáme už hotovú zmes / oplátky, orechy.../, ktoré dobre premiešame s uvarenou masou. Vlhkou rukou robíme bombice,ktoré ukladáme na porcel. tacku. Keď stuhnú preložíme do papier.košíčkou.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |