končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
CUKROVINKY |
Šatôčky, juhoslovanský krémeš, marhuľové kocky...POTREBNÉ PRÍSADY Marhuľové kocky - 3 vajcia, 3 lyžice krupicového cukru, 3 lyžice polohrubej múky, 2 lyžice maizeny. Plnka: 500 g mäkkého tvarohu, 150 ml smotany na šľahanie, 200 g práškového cukru, 6 plátkov želatíny, 400 g marhúľ (ja dávam broskyne), ovocnú šťavu, kakao na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Celé vajcia vyšľaháme s cukrom dopenista. Pridáme polohrubú múku, maizenu a spolu premiešame. Cesto rozotrieme na menší, vymastený, múkou vysypaný plech a vo vyhriatej rúre upečieme. Želatínu napučanú v ovocnej šťave rozpustíme. Tvaroh vymiešame s práškovým cukrom. Vmiešame doň dotuha vyšľahanú smotanu, rozpustenú želatínu a pokrájané marhule. Premiešame, plnku navrstvíme na vychladnuté cesto a necháme stuhnúť v chladničke. Potom pokrájame a posypeme preosiatym kakaom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (8) posledné: 19.8.2012, 16:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Medový koláčik, parížske rožky, košíčky a lineckéPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 26.4.2012, 14:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Pečenie na objednávkuPOTREBNÉ PRÍSADY Roláda: piškóta - 5 vajec, 5 lyžíc kryštálového cukru, 5 lyžíc polohrubej múky, cca 1/4 prášku do pečiva, lyžička oleja. Plnka: smotanový puding, 3 dl mlieka, 1 palmarin alebo hera, práškový cukor podľa chuti, pikantný džemik na potretie piškóty, kokosová múčka na posypanie. POSTUP PRÍPRAVY Piškótu pečiem podľa maminho overeného spôsobu, ak 5 vajec, tak po 5 lyžíc z ostatných surovín, ak 3 vajcia, tak po 3 lyžice. Takže 5 bielkov vyšľahať s cukrom až na betón :) Pridať žĺtka a na záver jemne primiešať múku zmiešanú s práškom do pečiva a trošičku oleja. Pod piškótu dávam na plech desiatový papier. Po upečení ešte teplú piškótu opatrne zrolujte. Na krém uvarte puding klasickým spôsobom, len menej mliečka. Po vychladnutí zašľahať mäkký palmarin a práškový cukor podľa toho aké sladké ľúbite. Piškótu opatrne roztočte, papier zlúpte a zlúpte aj vrchnú vrstvu z piškóty (ide pekne dole), aby potom držalo všetko pekne pokope. Natrite džem, potom plnku, trošku plnky odložte na potretie rolády, stočte, natrite zvyšným krémom a posypte kokosovou múčkou. Snáď som na nič nezabudla :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (8) posledné: 4.5.2012, 12:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Pripravené na 50-kuPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 28.4.2012, 12:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |