. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CUKROVINKY

Alena B. (Sue1) ID 28097
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.11.2007
Naposledy: 9.5.2024 18:22
Aktualizácia: 26.8.2013 22:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 79
RODINNÉ FOTOGRAFIE 88
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 23
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

CUKROVINKY

Šatôčky, juhoslovanský krémeš, marhuľové kocky...



POTREBNÉ PRÍSADY

Marhuľové kocky - 3 vajcia, 3 lyžice krupicového cukru, 3 lyžice polohrubej múky, 2 lyžice maizeny. Plnka: 500 g mäkkého tvarohu, 150 ml smotany na šľahanie, 200 g práškového cukru, 6 plátkov želatíny, 400 g marhúľ (ja dávam broskyne), ovocnú šťavu, kakao na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Celé vajcia vyšľaháme s cukrom dopenista. Pridáme polohrubú múku, maizenu a spolu premiešame. Cesto rozotrieme na menší, vymastený, múkou vysypaný plech a vo vyhriatej rúre upečieme. Želatínu napučanú v ovocnej šťave rozpustíme. Tvaroh vymiešame s práškovým cukrom. Vmiešame doň dotuha vyšľahanú smotanu, rozpustenú želatínu a pokrájané marhule. Premiešame, plnku navrstvíme na vychladnuté cesto a necháme stuhnúť v chladničke. Potom pokrájame a posypeme preosiatym kakaom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (8) posledné: 19.8.2012, 16:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Medový koláčik, parížske rožky, košíčky a linecké


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 26.4.2012, 14:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Pečenie na objednávku



POTREBNÉ PRÍSADY

Roláda: piškóta - 5 vajec, 5 lyžíc kryštálového cukru, 5 lyžíc polohrubej múky, cca 1/4 prášku do pečiva, lyžička oleja. Plnka: smotanový puding, 3 dl mlieka, 1 palmarin alebo hera, práškový cukor podľa chuti, pikantný džemik na potretie piškóty, kokosová múčka na posypanie.

POSTUP PRÍPRAVY

Piškótu pečiem podľa maminho overeného spôsobu, ak 5 vajec, tak po 5 lyžíc z ostatných surovín, ak 3 vajcia, tak po 3 lyžice. Takže 5 bielkov vyšľahať s cukrom až na betón :) Pridať žĺtka a na záver jemne primiešať múku zmiešanú s práškom do pečiva a trošičku oleja. Pod piškótu dávam na plech desiatový papier. Po upečení ešte teplú piškótu opatrne zrolujte. Na krém uvarte puding klasickým spôsobom, len menej mliečka. Po vychladnutí zašľahať mäkký palmarin a práškový cukor podľa toho aké sladké ľúbite. Piškótu opatrne roztočte, papier zlúpte a zlúpte aj vrchnú vrstvu z piškóty (ide pekne dole), aby potom držalo všetko pekne pokope. Natrite džem, potom plnku, trošku plnky odložte na potretie rolády, stočte, natrite zvyšným krémom a posypte kokosovou múčkou. Snáď som na nič nezabudla :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (8) posledné: 4.5.2012, 12:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Pripravené na 50-ku


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (3) posledné: 28.4.2012, 12:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu