. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CUKROVINKY

Monika P. (sponkaX) ID 14917
.
mimibazar.sk/sponkax
Oblasť: Čadca
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.4.2007
Naposledy: 16.9.2019 16:09
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 912
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 14
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

CUKROVINKY

Pralinky :)



POTREBNÉ PRÍSADY

Biela čokoláda Tmavá čokoláda (s vysokým obsahom kakaa) Mliečna čokoláda Plnka: ľubovolná, prípadne marcipán, koreniny... kto má načo chuť:)

POSTUP PRÍPRAVY

Tieto konkrétne som odliala do formy od bonboniéry, môžem povedať, že mali dvakrát takú hmotnosť ako mala samotná bonboniéra. Použila som bielu belgickú čokoládu, tmavú čokoládu s 56 % obsahom kakaa z Lidla (žiaľ inú som doma nemala, ale aj táto bola výborná) a ako plnku skaramelizované kandezované mliečko. Čokoládu netreba ničím riediť. Ak sa Vám však zdá skutočne hustá, možno trošku cery, ale skutočne máááličko. Kazí to kvalitu čokolády a pridáva nám to tuky:))
Odporúčam však použiť čokoládu s vyšším obsahom kakaa, nakoľko boli skutočne sladučké:)

Chce to len chuť a nápady na plnky Vás budú napadať samé a možno rovnako podľahnete výrobe domácich praliniek ako ja:)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (5) posledné: 9.4.2011, 20:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Čokoládové kopčeky s pepermintovým a Amurolovým krémom...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Kopčeky som robila zo zvyškov, čo som doma našla:o)) piškóty 1 a pol PL zemiankový škrob 120 ML voda 100 g kryštálový cukor 1 čoko na varenie (alebo akákoľvek mliečna) 60 g (maslo, stužený tuk - cera, alebo tuk na pečenie, čo máte:o)) Plnka: Amarula - čoko likér s marhuľovou príchuťou, pochádza z Južnej Afriky, ale možno ho kúpiť aj u nás (ak nezabudnem vložím foto:o)) Pepermitový likér šlahačka v prášku (naj. skúsenosti mám s Dr. Oetker) Poleva: Čokoládka + cera

POSTUP PRÍPRAVY

Dáme si zahriať vodičku s cukrom a zemiakovým škorobom, uvaríme na hustú kašu, následne doň nalámeme čokoládku a tuk (podobne ako na špice:o)

Necháme dobre vychladnúť v chladničke (najlepšie do druhého dňa)

Vytiahne, premiešame mixérom.

Rozložíme si piškótky pokvapkáme jemne likérom, ktorý sme si vybrali, prípadne iným, ktorý máme k dispozícii.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 11.11.2010, 0:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu