
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
CUKROVINKY |
![]() JAHODY.POTREBNÉ PRÍSADY Piškótové cesto : 5 žľtkov, 18 dg práškového cukru, 18 dg polohrubej múky, 1/2 prášku do pečiva, 1 vanilkový cukor, 2 PL vody, sneh z bielkov. POSTUP PRÍPRAVY Všetko dobre vymiešať ako na piškótu, vyliať na vymastený a múkou vysypaný plech. Piecť vo vopred vyhriatej rúre. Upečené vyklopíme na pracovnú dosku, necháme vychladnúť. Formičkou vykrajujeme srdiečka. Povykrajované srdiečka ostrým nožom prekrojíme cez stred tak, že špic srdiečka zostane neprekrojený. Takto nakrojené srdiečka naplníme plnkou. PLNKA : 3dl mlieka, trocha kryštálového cukru, 1 ks Zlatý klas, 1 ks vanilkový cukor, PALMARÍN, jahodový džem, malinový sirup (ja používam značku ORAVAN). Zo zlatého klasu, mlieka, vanilkového a kryštálového cukru pripravíme puding. Kúsok palmarínu (cca 150 g) vmiešame do horúceho pudingu. Zbytky cesta, ktoré zostali po vykrajovaní poliať rumom ( kto ako ľúbi ), pridáme 3 PL jahodového džemu a malinový sirup tak, aby nám vznikla kašovitá hmota. Potom dáme plnku do prekrojených srdiečok, pričom do širšej časti srdiečka dáme viac plnky. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (32) posledné: 26.6.2011, 0:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |