. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE

Viera M. (Viera36) ID 66359
mimibazar.sk/viera36
Oblasť: Martin
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.11.2008
Naposledy: 10.4.2024 15:26
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 15
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 37
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 12 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>

MÚČNIKY, POHÁRE

ŠĽAHAČKOVÁ MLSANICA



POTREBNÉ PRÍSADY

500 ml šľahačky, 6 pl práškového cukru, 800 ml kyslej smotany, 4 vanilkové cukre, 4 - 5 be-be, kakao

POSTUP PRÍPRAVY

Vyšľaháme šľahačku, zmiešame kyslú smotanu ,práškový a vanilkový cukor.Začneme prekladať be -be, šľahačku,končíme šľahačkou a posypeme kakaom.Necháme odležať do ďalšieho dňa.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

KAKAOVÉ BROWNIES



POTREBNÉ PRÍSADY

250 g masla, 75 g kakaa, 350 g cukru, 4 vajcia, 125 g polohrubej múky, prášok do pečiva, vanilkový cukor,orechy

POSTUP PRÍPRAVY

Maslo rozpustíme a potom pridáme kakao. Zvlášť dáme cukor s vajciami vyšľaháme do penista,potom pridáme kakaovú zmes potom prisypeme preosiatu polohrubú múku,prášok do pečiva,vanilkový cukor a na hrubo nasekané orechy.Cesto vylejeme na plech maslom a múkou vysypané a pečieme 180 C na 25 - 30 minút.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

DŽUSOVÝ KOLÁČ



POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajcia, 1 hrnček práškového cukru, 1 1/2 hrnčeka polohrubej múky, 1 prášok do pečiva,1/2 hrnčeka oleja, 1/2 hrnčeka vody. PLNKA : 2 pochutkové smotany 16%, 1 prášková šľahačka, stužovač , vanilkový cukor. ŽELÉ : 1 tang, 1L vody, 4PL cukru, 2 zlaté klasy

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtky vyšľaháme s cukrom a vanilkovým cukrom, pridáme olej a vodu, múku s práškom do pečiva atuhý sneh z bielkov . Vylejeme na plech vymastený a vysypaný a dáme piecť. Po upečení necháme vychladnúť, kým vychladne spravíme si plnku - podľa návodu si spravíme šľahačku so stužovačom a potom zmiešame spravenú šľahačku a smotanu s vanilkovým cukrom. Obidve časti zmiešame a natrieme na koláč. Želé spravime ako puding - tang zmiešane s vodou trochu si odlejeme a dáme do neho zlaté klasy ktoré vyšľaháme a čakáme kým ostatok vody nebude vrieť a vlejeme do nej zlatý klas a varíme. Keď bude uvarený necháme ho trochu vychladnuť aby sa šľahačka nezačala topiť keď to horúce vylejeme na vrch koláča.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

MAKOVÉ REZY



POTREBNÉ PRÍSADY

250g masla / hera,visa /,250g práškového cukru, 250g mletého maku, 9 vajec, 1 vanilkový cukor, 1 prášok do pečiva, 1 citrón / kôra a šťava /.POLEVA : 300g práškového cukru, šťava 1 citróna, 1/2 bielka, mlieko

POSTUP PRÍPRAVY

Práškový a vanilkový cukor, žĺtky, maslo, prášok do pečiva, šťava a kôra s citróna dôkladne vymiešame.Do hmoty zapracujeme mak a tuhý sneh s bielkov. Cesto vylejeme a urovnáme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme v stredne teplej rúre. Z cukru, citrón.šťavy, bielka a niekoľkých lyžic horúceho mlieka vymiešame hladkú, lesklú bielu polevu. Polevu natrieme na vychladnutý koláč a ešte pred jej uschnutím nožom namočeným do horúcej vody koláč pokrájame

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

TVAROHOVA BÁBOVKA



POTREBNÉ PRÍSADY

250g tvarohu, 1 palmarín , 250g kryštálového cukru, 4 vajcia, 250g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 3 polievkové lyžice kakaa.

POSTUP PRÍPRAVY

Tvaroh, zmaknutý tuk, žĺtky a cukor vymiešame do peny. Postupne pridáme mlieko, múku s práškom do pečiva a premiešame. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a zľahka vmiešame do cesta. Polovicu cesta dajte do vymastenej a hrubou múkou vysypanej babovkovej formy.Do druhej časti cesta primiešame kakao,dáme ho na svetlé cesto a pečieme v mierne vyhriatej rúre.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

BRATISLAVSKÝ OVOCNÝ KOLÁČ



POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajcia, 250g kryštálovy cukor, 2 polievkove lyžice oleja, 2dcl mlieka, 1 čajovu lyžicu sódy bicarbóny, 300g polohrubej múky.POLEVA :60g masla, 200g práškového cukru, 2 polievkove lyžice vriacej vody, 1 polievkovu lyžicu kakaa

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtky vymiešame s kryštálovým cukrom,primiešame olej, mlieko a sódu b.K tejto zmesi pridáme polohrubu múku, tuhý sneh s bielkou a do toho za hrsť posekanych orechov. Hotové cesto vylejeme na vymastený a vysypaný plech, navrch poukladáme ovocie / egreše , hrozno /.Toto ovocie sa najlepšie hodí.Dáme piecť.Po upečení ešte na horúci koláč dáme polevu. POLEVA : Nad parou rozpustíme maslo, pridáme cukor a varíme pridáme vriacu vodu a kakao

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

ŽĹTKOVÉ REZY



POTREBNÉ PRÍSADY

210g masla, 210g práškového cukru, 250g mletých orechov, 110g hrubej múky, 5 vajec POLEVA : 210g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 5 žĺtkov

POSTUP PRÍPRAVY

Maslo, cukor dobre vymiešame, pridáme orechy, múku a sneh z 5 bielkov. Cesto dáme na vymastený a vysypaný plech.Upečieme a natrieme polevov.Polevu dobre vymiešame do hladka

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 22.12.2012, 19:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Koláč - prešívaná deka



POTREBNÉ PRÍSADY

2 šálky polohrubej múky, 2 šálky práškového cukru, 4 vajcia, 1-2 polievkové lyžice kakaa, pol šálky teplej vody, pol šálky oleja, 1 prášok do pečiva, 1 vanilkový cukor. PLNKA : 2 tvarohy, 1 zlatý klas, 1 vanilkový cukor, 100g práškového cukru, 1 vajce

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: Všetko spolu vymiešame a vylejeme na vymastený a vysypaný plech, ešte nedáme piecť.Teraz všetko na plnku zamiešame a malou lyžičkou na surové cesto dávame tvarohové kôpky.Koláč pečieme veľmi pomaly.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

LINECKY JABLKOVÝ KOLÁČ



POTREBNÉ PRÍSADY

600g hladkej múky, 200g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 1 prášok do pečiva, 1 hera / helia / , 2 vajcia... PLNKA : postrúhané jablka, kryštálový cukor, škoricový cukor.

POSTUP PRÍPRAVY

Vymiesime, rozdelíme cesto na 2 časti. Rozvalkáme a dáme na plech. Posypeme postrúhanými jablkami,cukrom a škoricovým cukrom.Položime druhý rozvalkaný plát cesta a vrch popicháme vidličkou. Dáme upiecť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Perník



POTREBNÉ PRÍSADY

300g kryštáloveho cukru, 2 vajcia, 1,5dcl oleja, 2 lyžice kakaa, 2 lyžice lekváru / malinový, ríbezlový /, 400g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1 prášok do perníka, mlieko podľa potreby 3dcl.

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky suroviny zmiešame a vylejeme na vymastený a vysypaný plech upiecť.Keď vychladne natrieme ho lekvárom ktorý sme dali do vnútra a polejeme čokoládou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 12 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu