
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Trio rezyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 5 vajcia (oddelené), 250g práškový cukor,1 vanilkový cukor, 1 dl vlaznej vody, 1 dl olej, 250g polohrubej muky, 1/2 kypriaceho prášku do pečiva, 1 l mlieka, 2 bal pudingu v prášku (najlepšie jahoda alebo malina), 4 PL kryštáloveho cukru, 1 vanilkový cukor, 1 ČL kakaa, 4 kysle smotany, 4 PL práškoveho cukru, 1 škoricový cukor POSTUP PRÍPRAVY Žĺtka vymiešame s práškovým cukrom, pridáme vanilkový cukor, vlažnú vodu a olej. Potom pridáme polohrubú múku s práškom do pečiva a sneh z bielkov. Z mlieka, pudingového prášku, vanilkového a kryštálového cukru uvaríme puding. Na vymastený a múkou vysypaný plech nalejeme 2/3 cesta a do 1/3 primiešame kakao a prelejeme na plech cez biele cesto. Keď je cesto na plechu, tak po lyžiciach pridávame uvarený horúci puding vodorovne po celom plechu tak, aby sa tam urobili kôpky z pudingu a potom to dáme upiecť do rozohriatej rúry na 180°C. Medzitým si v miske rozmiešame pochúťkové smotany s práškovým cukrom. Na horúci koláč rovnomerne rozotrieme pochúťkovú smotanu, ktorú nakoniec posypeme škoricovým cukrom. Dáme do chladu, aby smotana stuhla a podávame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |