končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Čerešňový koláčPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g polohrubej múky, 200 g práškového cukru, 1 kyslá smotana, 3 vajcia, 1 vanil. cukor, prášok do pečiva, čerešne/višne/alebo čo sa vám hodí POSTUP PRÍPRAVY Milé maminky aj nemaminky, vyskúšajte ovocný koláč, ktorý je pre mňa netradičný v tom, že tam nejde olej alebo tuk, ale "iba" 1 kyslá smotana. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 11.6.2011, 12:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Americká jablková buchtaPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia, 1 hrnček cukru, 2 hrnčeky polohrubej múky, pol hrnčeka oleja, 1 lyžička škorice, 1 lyžička kakaa, 1 prášok do pečiva, 4 hrnčeky na kocky pokrájaných jabĺk, (kto chce za hrsť sekaných vlašských orechov, hrozienka), ríbezľový lekvár, čokoládová poleva POSTUP PRÍPRAVY Vajcia zmiešame s cukrom, pridáme múku zmiešanú so škoricou kakaom a práškom do pečiva a postupne primiešavame olej. Cesto bude veľmi husté, ja som sa zľakla a tak pre istotu pridala aj trochu mlieka, ale ozaj nemusí byť. Potom do cesta pridáme na kocky pokrájané jablká (čím viac tým lepšie :) a prípadne ak máte doma orechy a hrozienka. Ja som robila len s jablkami a bolo to výborné. Vylejeme cesto na plech (s papierom na pecenie) a pečieme na 180 stupňov 20 minút (treba odsledovať, ale cca je to 20 -30 minút). Hotovú buchtu necháme vychladnúť a potrieme ríbezľovým džemom a polejeme roztopenou čokoládou. Alebo prípadne len horúcu buchtu z rúry posypeme práškovým cukrom. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Ríbezľový koláčPOTREBNÉ PRÍSADY 700g ríbezlí, vanilkový cukor, 4 vajcia, 400 g práškového cukru, 500 g polohrubej múky, 220 ml acidofilného mlieka, 180 ml oleja, 1 ČL kypriaceho prášku do pečiva. POSTUP PRÍPRAVY nižšie. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (13) posledné: 27.6.2009, 13:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Bukovského banánové muffinyPOTREBNÉ PRÍSADY 2 šálky celozrnnej (špaldovej -nemusí byť) múky, 2 čajové lyžičky prášku do pečiva, 1/4 čajovej lyžičky morskej soli, 1/2 čajovej lyžičky mletej škorice, 3 dobre zrelé banány, 1 vajíčkové bielko, 5 polievkových lyžíc hnedého cukru, 3 polievkové lyžice posekaných orechov, 4 polievkové lyžice oleja, 6 polievkových lyžíc hrozienok POSTUP PRÍPRAVY Rúru predhrejeme na 180 stupnov. Plech s otvormi ( na muffiny) vytrieme olejom a posypeme múkou. Vo veľkej mise zmiešame múku, prášok do pečiva, soľ, hrozienka, škoricu a orechy (sypké suroviny). Banány olúpeme a rozmixujeme spolu s cukrom, bielkom a olejom (tekuté suroviny). Tekuté suroviny prenesieme k sypkým surovinám a všeko spolu krátko, ale dobre premiešame. Zmes vlejeme do pripraveného plechu s formami na muffiny. Pečieme v predhriatej rúre asi 20-30 minút, necháme vychladnúť a podávame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) KOMENTÁRE (16) posledné: 7.6.2013, 16:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |