končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Banánové croissantyPOTREBNÉ PRÍSADY lístkové cesto, banány, dva balíčky vanilkového a škoricového cukru, nastrúhanú čokoládu, vajíčko na potretie POSTUP PRÍPRAVY Lístkové cesto rozvaľkáme na obdĺžnik, posypeme vanilkovým a škoricovým cukrom, následne aj postrúhanou čokoládou. Rozdelíme si na asi 6 pásikov a zamotáme banány ako múmiu. Dajú sa zamotávať celé banány, alebo polovičky - na obrázku sú obe alternatívy. Celé banány podávam ešte teplé na tanieri s príborom a ešte nejakým ozdobením, polovice sa dajú dať na tácku a papať len zo servítky, aj vychladnuté. Položíme na plech, potrieme vajíčkom, posypeme ešte povrch trošku vanilkovým a škoricovým cukrom a nastrúhanou čokoládou. Upečieme do ružova. Zalizujú sa deti aj dospelí :-))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 10.10.2008, 12:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Slovan kockyPOTREBNÉ PRÍSADY Na cesto: 5 vajec, 5 lyžíc kryštálového cukru, 4 lyžice polohrubej múky, 1 lyžica kakaa Na plnku: 4 dkg želatíny, 8 dcl vody, 45 dkg kryštálového cukru, 4 sladké smotany, 10 dkg mletých orechov, trošku kakaa POSTUP PRÍPRAVY Cesto spravíme klasicky: vyšľaháme cukor s vajciami, pridáme múku a nakoniec kakao. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme. Plnka: 4 dkg želatíny necháme napučať v 8 dcl vody, potom pridáme 45 dkgy kryštál. cukru a dáme variť, necháme dobre prevrieť. Kým uvarená želatína chladne, vyšľaháme si dve šľahačky, pridáme do nej 10 dkg orechov a polovicu chladného želatínového nálevu. Dobre rozmiešame a dáme na biskvit. Necháme stuhnúť. Zatiaľ si vyšľaháme ďalšie dve šľahačky spolu s trochou kakaa. Pridáme druhú polovicu želatínového nálevu a vylejeme na prvú stuhnutú vrstvu. Necháme dobre stuhnúť a môžeme maškrtiť :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 26.2.2011, 19:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Švédsky tvarohový koláčPOTREBNÉ PRÍSADY 3 tvarohy /3 x 250 g/, polohrubá múka, kryštálový cukor, prášok do pečiva, vanilkový cukor, práškový cukor, 3 vajcia, hrozienka, 250 g klasické maslo, papier na pečenie POSTUP PRÍPRAVY Ak zbožňujete tvarohové koláče s naozajstnou a jemnou chuťou tvarohu, tento koláč je ten pravý. Je to ten najkrehkejší a najvoňavejší tvarohový koláč, aký si viete predstaviť. Ako bonus je ľahká a rýchla príprava, nepotrebujete ani váhu ani mixér :-). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 13.4.2012, 19:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |