. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE

Jana H. (bobenko) ID 2706
.
mimibazar.sk/bobenko
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.3.2006
Naposledy: 22.3.2024 12:18
Aktualizácia: 22.5.2014 8:15
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 93
RODINNÉ FOTOGRAFIE 539
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 5
RECEPTY 22
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

MÚČNIKY, POHÁRE

Jednoduché banánovo piškótové jednohubky



POTREBNÉ PRÍSADY

Veľký balík detských guľatých piškót, 3 banány, 1 čokoláda na varenie Figaro, 1 malé kravské maslo ( 125 g ), špáratká

POSTUP PRÍPRAVY

Nakrájame si banány na kolieska cca 0,5 cm hrubé. Každé koliesko vložíme medzi 2 piškóty a prepichneme špáradlom. Keď máme takto pekne nachystaných " vojačikov ", pripravíme si polevu.
Čokoládu na varenie nalámeme, nakrájame 100 g masla, dáme do hrnčeka, ktorý vložíme do väčšieho hrnca, kde je horúca voda a pekne si ju rozpustíme ( miešame metličkou ). Keď je poleva pekne tekutá a voňavá, namáčame vojačikov do polevy, necháme troška stiecť a ukladáme na plech pokrytý papierom na pečenie. Necháme stuhnúť na balkóne, alebo v chladničke.
Vyzerá to svetovo a ešte lepšie to chutííí.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (14) posledné: 4.12.2007, 22:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Pudingový koláč s kyslou smotanou



POTREBNÉ PRÍSADY

Čokoládový puding ( Oetker ), 0,5 litra mlieka na puding, 5 vajec, 12 dkg hladkej múky, 13 dkg polohrubej múky, 1 dl oleja, 1 dl vlažnej vody, 25 dkg práškového cukru, 2 x vanilkový cukor, 1 prášok do pečiva, 3 kyslé smotany, Granko na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Baby, tento koláč je neuveriteľne dobrý, len sa po ňom zapráši, prisahááám 8))
Takže k veci : najprv vymiešame do peny 5 žĺtkov, 25 dkg práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 1 dl oleja a 1 dl vlažnej vody. Keď to máme pekne vymiešané, pridáme 12 dkg hladkej múky, 13 dkg polohrubej múky a 1 prášok do pečiva. Nakoniec zľahka ( ale poriadne ) vmiešame sneh z 5 bielkov.
Pripravíme si tuhý čokoládový puding. Na vymastený a múkou vysypaný plech vylejeme cesto. Do cesta lyžicou dávame kôpky pudingu, alebo cik - cak rozlievame -( ten puding musí byť ešte horúci ). Dáme piecť. Medzitým si rozmiešame 3 kyslé smotany s 1 plnou lyžicou práškového cukru a 1 vanilkovým cukrom. Koláč je upečený rýchlo ( cca 15 min na 170 st. ) - nezľaknite sa, urobia sa na ňom také hrboly, ako cesto skočí hore a dole ten puding - ale to je dobre, tak to má byť. Koláč vyberieme a hneď zahorúca naň rozotrieme pripravené smotany a posypeme Grankom. Tým pádom hrboly vyplníte a bude to ešte k tomu aj dobre vyzerať. Keď vychladne, šup s ním aspoň na 12 hodín do chladničky. Na druhý deň bude lepší ako zmrzlina 8))))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 43 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (17) posledné: 16.2.2013, 19:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu