končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jednoduché banánovo piškótové jednohubkyPOTREBNÉ PRÍSADY Veľký balík detských guľatých piškót, 3 banány, 1 čokoláda na varenie Figaro, 1 malé kravské maslo ( 125 g ), špáratká POSTUP PRÍPRAVY Nakrájame si banány na kolieska cca 0,5 cm hrubé. Každé koliesko vložíme medzi 2 piškóty a prepichneme špáradlom. Keď máme takto pekne nachystaných " vojačikov ", pripravíme si polevu. Čokoládu na varenie nalámeme, nakrájame 100 g masla, dáme do hrnčeka, ktorý vložíme do väčšieho hrnca, kde je horúca voda a pekne si ju rozpustíme ( miešame metličkou ). Keď je poleva pekne tekutá a voňavá, namáčame vojačikov do polevy, necháme troška stiecť a ukladáme na plech pokrytý papierom na pečenie. Necháme stuhnúť na balkóne, alebo v chladničke. Vyzerá to svetovo a ešte lepšie to chutííí. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (14) posledné: 4.12.2007, 22:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Pudingový koláč s kyslou smotanouPOTREBNÉ PRÍSADY Čokoládový puding ( Oetker ), 0,5 litra mlieka na puding, 5 vajec, 12 dkg hladkej múky, 13 dkg polohrubej múky, 1 dl oleja, 1 dl vlažnej vody, 25 dkg práškového cukru, 2 x vanilkový cukor, 1 prášok do pečiva, 3 kyslé smotany, Granko na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Baby, tento koláč je neuveriteľne dobrý, len sa po ňom zapráši, prisahááám 8)) Takže k veci : najprv vymiešame do peny 5 žĺtkov, 25 dkg práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 1 dl oleja a 1 dl vlažnej vody. Keď to máme pekne vymiešané, pridáme 12 dkg hladkej múky, 13 dkg polohrubej múky a 1 prášok do pečiva. Nakoniec zľahka ( ale poriadne ) vmiešame sneh z 5 bielkov. Pripravíme si tuhý čokoládový puding. Na vymastený a múkou vysypaný plech vylejeme cesto. Do cesta lyžicou dávame kôpky pudingu, alebo cik - cak rozlievame -( ten puding musí byť ešte horúci ). Dáme piecť. Medzitým si rozmiešame 3 kyslé smotany s 1 plnou lyžicou práškového cukru a 1 vanilkovým cukrom. Koláč je upečený rýchlo ( cca 15 min na 170 st. ) - nezľaknite sa, urobia sa na ňom také hrboly, ako cesto skočí hore a dole ten puding - ale to je dobre, tak to má byť. Koláč vyberieme a hneď zahorúca naň rozotrieme pripravené smotany a posypeme Grankom. Tým pádom hrboly vyplníte a bude to ešte k tomu aj dobre vyzerať. Keď vychladne, šup s ním aspoň na 12 hodín do chladničky. Na druhý deň bude lepší ako zmrzlina 8)))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 43 návštěvníkov) KOMENTÁRE (17) posledné: 16.2.2013, 19:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |