
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Muffiny s trojakou čokoládouPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g hladkej múky, 25 g kakaa, 2 lyžičky prášku do pečiva, 1/2 lyžičky mletej jedlej sódy, 85 g čokolády na varenie, 85 g bielej čokolády, 100g mliečnej čokolády, 2 vajcia, prešľahané, 285 ml kyslej smotany, 85 g prírodného krupicového cukru (kľudne aj obyčajný kryštálový), 85g rozpusteného masla + trocha na vymazanie formy POSTUP PRÍPRAVY 1. Rúru predhrejeme na 200°C, vymažeme formu na muffiny. V miske zmiešame múku, prášok do pečiva, sódu, kakao a všetku čokoládu posekanú na kúsky. V inej miske prešľaháme vajcia so smotanou, cukrom a maslom. 2. Obe zmesy zlejeme a ľahko premiešame, v ceste majú zostať kúsky čokolády. Lyžicou naplníme formu. 3. Pečieme asi 20 minút. Po upečení necháme ešte 15 minút chladnúť vo forme, potom vyberieme a necháme vychladnúť na mriežke. Pozn.: čokoláda nemusí byť trojaká, ja kľudne používam len čokoládu na varenie, len jej treba dať trošku menej ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 17.3.2009, 13:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |