končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Lenivá kuchárkaPOTREBNÉ PRÍSADY Upozorňujem že je to hrnčekový makový koláč. 3 vajcia,2 hrnčeky kryš.cukru,1 hrnček nemletého maku,2 hrnčeky polohr.múky,1 hrnček oleja,1 hrnček mlieka,1 prášok do pečiva. POSTUP PRÍPRAVY Vymiešame vajcia s cukrom,pridáme ostatné a nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.Pečieme 20 min na 220st.C.Upečený a vychladnutý koláč môžete natrieť jahodovým džemom a dať šľahačku a lebo kokos. Tento koláč je dosť sladký,takže dávam menej cukru. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Rýchle domáce lístkové cestoPOTREBNÉ PRÍSADY 1 CERA,30 dg hladkej múky,štipka soli a 11PL studenej vody POSTUP PRÍPRAVY Nastrúhame na strúhadle dobre vychladenú CERU a pridáme ostatné ingrediencie.Zmiesené cesto nechať v chladničke oddychovať,ale nemusíte,ak sa ponáhľate.Potom už len precavaťna dobrote ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 15.5.2008, 19:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Fantastický tvarohový krémovníkPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO:25dg polhr.múky,125g masla alebo HERY,1/2 prášku do pečiva,12dg pr.cukru,1 vajce,1 žĺtok PLNKA:1/2 l mlieka,1 Zlatý klas,500g tvarohu-ja dávam hrudkový,15dg pr.cukru,1 vajce,3 žĺtky,1dcl oleja,1 van cukor. Na zapečenie:4 bielky,4 PL pr.cukru POSTUP PRÍPRAVY Vymiesime si v miske cesto.Je to vlastne linecké cesto.Vyvaľkáme ho na väčší obdĺžnik ako je hlboký plech.To preto,lebo cesto na plechu má byť trochu vytiahnuté na kraje.Potom si ponorným mixérom alebo v klasickom mixéri,vyšľaháme všetky prísady na plnku.Túto pudingovú hmotu si vylejeme na neupečené cesto.Nebojte sa ,je to naozaj riedke,ale pečením to stuhne.Tie kraje cesto budú po výšku plnky.Ak ich máte vyššie,tak ich prstom stlačte po plnku,aby sa zbytočne nepripekali.Dajte do teplej rúry asi 165stupňov C/20-30 min.Povrch začne tuhnúť,cesto zčervenie a vtedy celý plech vyberte von z rúry.Kým sa pieklo,vyšľahajte si bielky s cukrom na tuý sneh-najskôr bielky dotuha a potom pridať pr.cukor.Sneh natrieť na masu v plechu a dať ešte zapiecť 10-15min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 13.9.2007, 17:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |