Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Cesto: 30 dkg hladkej múky,1/2 bal.kypriaceho prášku do pečiva,3 žltky,20 dkg Palmarínu,3 lyžice studenej vody,6 dkg práš.cukru. Plnka: jablká,mletá škorica,kryš.cukor
POSTUP PRÍPRAVY
Z uvedených prísad si na doske vypracujeme cesto,ktore dáme asi na 3 hodinky do chladničky,potom si ho rozdelíme na 2 časti a vyvaľkáme na veľkosť plechu.Prvé cesto položíme na vymastený plech,nan dame postrúhané jablká,posypeme škoricou a cukrom a na to nenesieme druhý plát cesta.Potrieme rozšľahaným vajíčkom a do zlatova upečieme.Upečený jablčník posypeme práš.cukrom. Miesto jablkovej plnky môžeme dať aj tvarohovú.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |