. .. .. .. .. .. .
. .

Krehký jablčník - RECEPT 37564

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 189001 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Krehký jablčník


[ recept č. 37564 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 30 dkg hladkej múky,1/2 bal.kypriaceho prášku do pečiva,3 žltky,20 dkg Palmarínu,3 lyžice studenej vody,6 dkg práš.cukru. Plnka: jablká,mletá škorica,kryš.cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Z uvedených prísad si na doske vypracujeme cesto,ktore dáme asi na 3 hodinky do chladničky,potom si ho rozdelíme na 2 časti a vyvaľkáme na veľkosť plechu.Prvé cesto položíme na vymastený plech,nan dame postrúhané jablká,posypeme škoricou a cukrom a na to nenesieme druhý plát cesta.Potrieme rozšľahaným vajíčkom a do zlatova upečieme.Upečený jablčník posypeme práš.cukrom.
Miesto jablkovej plnky môžeme dať aj tvarohovú.
<< Prsia 9kg | Krehký jablčník | řezy z nekynutého těsta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu