
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Tvarohový nepečený dezertPOTREBNÉ PRÍSADY 400 g jemného tvarohu, 20 g želatíny, 2 vanilínové cukry, 150 g masla, 150 g práškového cukru okrúhle piškóty, scedené sterilizované marhule alebo broskyne, kompótová šťava. Poleva: rozpustená čokoláda, maslo. POSTUP PRÍPRAVY Maslo vymiešame s práškovým cukrom. Potom doň pridáme tvaroh, vanilínový cukor, želatínu pripravenú podľa návodu a spolu premiešame. Formu vystelieme potravinárskou fóliou. Striedavo do nej dávame časť plnky, piškóty namočené do kompótovej šťavy a scedené broskyne. Naplnenú formu odložíme do chladničky stuhnúť. Potom masu z formy vyklopíme, odstránime fóliu a polejeme čokoládovou polevou. Recept mám od jednej známej, ktorá je cukrárka. Je to vynikajúci dezert, ale ja som pouzila obyčajný tvaroh a nevedela som ho vymiešať do hladka, takže som nebola moc spokojná. Ale chuťovo mu nič nechýbalo a vďaka broskyniam z konzervy som mala takéto usmiate kúsky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 21.10.2012, 16:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |