
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
JABLKOVÉ KREHKÉ REZYPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 58 dkg hladkej múky, 25 dkg práškového cukru, 10 dkg masti, 2 vajíčka, 1ks vanilkový cukor, 1 ks PRDOPEČ, trocha mlieka.( pridať len toľko, aby sa cesto spojilo ) Plnka : jablká, cukor škorica POSTUP PRÍPRAVY Všetky prísady spolu dobre zmiesime a rozdelíme na dva diely. Na vymastený a múkou vysypaný plech dáme najprv jedno rozvaľkané cesto podľa šírky a dľžky plechu, potom jablkovú plnku. Jablká ošúpeme a postrúhame na hrubšom struháku, pridáme cukor a škoricu, všetko podľa chuti. Na plnku dáme druhý rozvaľkaný plát cesta a kraje dobre popritláčame, aby boli kraje cesta dobre spojené. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri 170 st. Upečené ešte teplé posypeme práškovým cukrom a pokrájame na úhľadné rezy. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 16.2.2010, 17:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Moje CookiesPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 vajíčko, 10 dkg masla, 15 dkg hladkej múky, 7,5 dkg svetlohnedého cukru, 5 dkg kryštálového cukru,(alebo 12,5dkg kryštálového cukru ), 1/2 ČL soli, 1/2 ČL sódy bicarbony, 15 dkg horkej čokolády, 1/2 ČL vanilky (vanilkový cukor ). POSTUP PRÍPRAVY Čokoládu rozlámať na štvorčeky, dať do mikroténového sáčka a gúľkom rozdrviť na menšie kúsky. Vymiešať maslo s cukrom na hladký krém, postupne pridať vajíčko, múku, soľ, vanilku, a sódu bicarbonu.Premiešame, pridáme rozdrvenú čokoládu a znova všetko dobre premiešame. Na plech vyložený papierom polievkovou lyžicou robíme kopčeky, kladieme ďalej od seba, lebo pri pečení sa nám zväčšia. Piecť vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 170 st. asi 10 - 15 minút, alebo kým nie sú zlatohnedé. Doporučujem robiť aspoň z 2 dávok, sú mňamkové. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 15.2.2010, 21:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |