končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jablkova torta LUCE SLNKA :-)POTREBNÉ PRÍSADY 4 vacsie jablka(cca 800g), 125g maslo, 3 vajcia, 125g cukor, 1 vanilkovy cukor, 250g hl.muka, 150ml mlieko, nastruhana kora z 2 citronov, 1 prasok do peciva POSTUP PRÍPRAVY Tento jablkovy kolacik je velmi jednoduchy a velmi chutny...postup pri obrazkoch.. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 42 návštěvníkov) KOMENTÁRE (42) posledné: 31.10.2013, 7:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Talianska CROSTATA DI MARMELLATAPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g hladka muka, 180g maslo, 150g krystalovy cukor, nastruhana citronova kora z jedneho citrona, stipka soli, 1 vajce a 2 zltka, dzem POSTUP PRÍPRAVY Crostata je jeden z najoblubenejsich a najrozsirenejsich „kolacov“ v Taliansku, ktory moze byt aj sucastou ranajok…kto bol v Taliansku, ak mal typicke talianske ranajky, vie, ze je to hlavne cappuccino a nieco sladke…cornetto (croissant), crostata, zakusok…. Crostata sa robi na vsetky mozne sposoby…Najrozsirenejsia je ale crostata plnena s pomarancovou marmeladou alebo dzemom, predovsetkym marhulovym….dalsie varianty su napriklad crostata s Nutelou, ricottou alebo s vanilkovym kremom a s naukladanym platkami ovocia navrchu, atd.. Este jedna vec: crostata vraj dostala meno podla toho, ze je chrumkava ako ´crosta di pane´, teda ´korka chleba´.. Ja vacsinou robim velmi rychlu crostatu s dzemom, a tu je recept s obrazkovym postupom: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (13) posledné: 6.6.2011, 18:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |