. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE

Henrieta L. (heny3003) ID 134219
.
Oblasť: ITÁLIA
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.1.2010
Naposledy: 25.11.2016 7:22
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 7
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

MÚČNIKY, POHÁRE

Jablkova torta LUCE SLNKA :-)



POTREBNÉ PRÍSADY

4 vacsie jablka(cca 800g), 125g maslo, 3 vajcia, 125g cukor, 1 vanilkovy cukor, 250g hl.muka, 150ml mlieko, nastruhana kora z 2 citronov, 1 prasok do peciva

POSTUP PRÍPRAVY

Tento jablkovy kolacik je velmi jednoduchy a velmi chutny...postup pri obrazkoch..

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 42 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (42) posledné: 31.10.2013, 7:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Talianska CROSTATA DI MARMELLATA



POTREBNÉ PRÍSADY

300 g hladka muka, 180g maslo, 150g krystalovy cukor, nastruhana citronova kora z jedneho citrona, stipka soli, 1 vajce a 2 zltka, dzem

POSTUP PRÍPRAVY

Crostata je jeden z najoblubenejsich a najrozsirenejsich „kolacov“ v Taliansku, ktory moze byt aj sucastou ranajok…kto bol v Taliansku, ak mal typicke talianske ranajky, vie, ze je to hlavne cappuccino a nieco sladke…cornetto (croissant), crostata, zakusok….
Crostata sa robi na vsetky mozne sposoby…Najrozsirenejsia je ale crostata plnena s pomarancovou marmeladou alebo dzemom, predovsetkym marhulovym….dalsie varianty su napriklad crostata s Nutelou, ricottou alebo s vanilkovym kremom a s naukladanym platkami ovocia navrchu, atd..
Este jedna vec: crostata vraj dostala meno podla toho, ze je chrumkava ako ´crosta di pane´, teda ´korka chleba´..
Ja vacsinou robim velmi rychlu crostatu s dzemom, a tu je recept s obrazkovym postupom:

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (13) posledné: 6.6.2011, 18:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu