končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Výborné parížske rožteky s postupomPOTREBNÉ PRÍSADY 3 bielka, 20dkg. kryš.cukor, 25ml vody. POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny si dáme do misy nad paru ale nevaríme iba zohrejeme podiaľ sa cukor neroztopí. Došlaháme el.šľahačom do vychladnutej masy dáme 130g orechou, 60g praš. cukor, zamiešame. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov) KOMENTÁRE (45) posledné: 20.12.2014, 20:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |