Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
500 g vyberovej muky, 240 praskovehu cukru, 200 g tuku, 4 vajicka, 1/4 l mlieka, 1 prasok do peciva, 2 vanilky
POSTUP PRÍPRAVY
Tuk dobre rozotrieme a pridame cukor, zltky a trieme do peny. Po lyzickach pridavame mlieko s mukou a praskom do peciva. Z bielkov vyslahame sneh, ktory nakoniec pridame do cesta. Cesto rozdelime na dve casti - do prvej bielej pridame hrozienkaa vylejeme do vymastenej a vysypanej babovkovej formy, do druhej pridame kakao a nalejeme na biele cesto. Pecieme na 180 stupnov asi 1 a pol hodiny (pecene v elektrickej trube)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |