končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
SLADKÉ JEDLÁ |
Šúľance s makomPOTREBNÉ PRÍSADY 700g zemiakov, 300g hladkej muky, 2 vajcia, mlety mak, praskovy cukor, maslo, sol. POSTUP PRÍPRAVY Tak sem-tam ma moji chlapi ukecaju a spravim šulance. Je s tym trochu roboty, ale kto ma rad babickinu kuchynu a sladke jedla, urcite si ich zaradi do jedalnicka. 1. Zemiaky uvarime v supke. 2. Vychladnute ich ocistime a nastruhame najemno. 3.Pridame muku a vajicka a vypracujeme rukami hladke cesto. 4. Na pomucenej doske valame sulance ( deti vam s tymi hadmi radi pomozu:))), asi take hrube ako prst, ak sa vam da aj tensie a nozom potom krajame asi dvojcentimetrove valceky. 5. Medzitym dame do velkeho hrnca vriet vodu, ktoru mierne osolime. 6. Do vriacej vody nahadzeme sulance a pockame kym vyplavaju. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 18.3.2010, 21:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |