končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
SLADKÉ JEDLÁ |
Jablkové dolky - výýýbornéééPOTREBNÉ PRÍSADY 300 ml mlieka 300 ml hladkej múky 300 ml na hrubo postrúhaných jabĺk 1 vajce 1 vanilkový cukor 1 prášok do pečiva štipka soli POSTUP PRÍPRAVY Najprv som zmiešala sypké suroviny, k tomu som pridala mlieko v ktorom som rozštrúdľovala vajce a nakoniec som pridala jabĺčka. Vysmažené na oleji som potrela lekvárom, na to rozrobený tvaroh, šľahačka a čokoládka. Iné som pokvapkala javorovým sirupom a posypala nasekanými orieškami. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (20) posledné: 17.10.2015, 12:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Výýýýýborné tvarohové fánkyPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g hladkej múky, 250 g tučného hrudkovitého tvarohu - nie jemný!, 60 g kravského roztopeného masla, 1 polievková lyžica rumu, 1 vajce, 1 lyžička kryštál. cukru, štipka soli, 1/2 lyžičky sódy bicarbóny, cca 1 dcl teplého mlieka - podľa hustoty, práškový a vanilkový cukor na obaľovanie, olej na vysmážanie. POSTUP PRÍPRAVY Vypracujeme vláčne cesto, necháme 1 hod. postáť a potom vyvaľkáme na 0,5 cm hrubé cesto a ostrôžkou vykrajujeme kosoštvorce. Do stredu spravíme dve čiarky. S cestom pracujeme na doske potretej olejom, nie pomúčenej! Ja mám silikónovú dosku, ktorú som potrela olejom a aj valček som si trošku potrela olejom a vôbec sa nelepilo, super sa s nim pracovalo. Potom ukľadáme na rozpálený olej a vyšmážamé. Vyberieme na servítok, aby stiekol olej a potom obaľujeme v práškovom cukre, zmiešanom s vanilkovým cukrom. Prajem dobrú chuť. Sú naozaj výýýýýýborné. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 7.2.2012, 18:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |