
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
PIZZA |
špenátová pizza s mäsovým korpusomPOTREBNÉ PRÍSADY korpus: 500g mleteho hovadzieho, 500g mleteho bravcoveho (pokojne ine mlete podla chuti), 2 vajcia, sol, chilli podla chuti - nemusi byt, strucik cesnaku, oregano, 3 lyzice struhaneho parmezanu. na pizzu: 250g pasirovanych paradajok, 200g gorgonzoly alebo ineho plesnoveho syra, olivy, trochu nadrobno nakrajanej slaniny alebo domacej klobasy, 100g kyslej smotany, sol, asi 1kg paradajok, mrazeny spenat (puzivam bonduele), oregano, trosku nastr. parmezanu. POSTUP PRÍPRAVY korpus: zmiesala som vsetky ingrediencie, roztlacila na velky plech, vylozeny peciacim papierom a dala piect na 10 minut naplno (mam plyn). Potom som este dopekala dalsich 10 minut na stisenom, odhadujem max. tych 180. Pocas pecenia som 2x zlievala stavu (ta sa da potom pouzit do polevky), "cesto" jej pusti naozaj dost a dost sa aj scvrkne. Po dopeceni zvyknem prekladat na iny plech otocene naruby, robim to kvoli plynovej trube, kde pecie takmer iba zospodu, cize nie je potrebne. Na upeceny korpus pokladiem nahusto platky cestvych rajcin, 1-1,5cm hrube - toto je potrebne, aby bola pizze viac stavnata. Rajciny som posolila a jemne posypala oreganom. Na rajcinky som rozotrela zmes z rajcinoveho pyre, gorgonzoly, nakrajanej klobasky, oliv a smotany. Na zaver som uplne navrch rozmiestnila rozmrazeny spenat, este som jemne dosolila a trosku posypala struhanym parmezanom. Piekla som dalsich 15-20 minut na 180-200. treba kontrolovat, aby sa pizza zospodu nepripalila. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
paleo pizza - korpusPOTREBNÉ PRÍSADY 1 salka mandli, 2 salky slnecnicovych semienok, 3 vajcia, 4 lyzice struhaneho parmezanu, kefir alebo jogurt, lyzicka soli, pol lyzicky sody bikarbony, 1/4 lyzicky suseneho cesnaku. POSTUP PRÍPRAVY Mandle a slnecnicove semienka zomelieme na muku, ja meliem na masovom mlynceku. Zmiesame so suchymi prisadami, potom s vajickami a na zaver pridame potrebne mnozstvo kefiru alebo jogurtu, aby bolo cesto roztieratelne, nie prilis riedke. Cesto rozotrieme na plech na peciaci papier v tenkej vrstve (moze to vyjst aj na 2 mensie plechy) a pecieme cca 15 minut na slabom ohni (mam plynovu trubu). treba sledovat, aby sa nepripekalo zospodu, podla potreby upravit dlzku pecenia. potom postup ako pri obycajnej pizzi, cize nakladieme na korpus co ma kto rad :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |