
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
PIZZA |
![]() Plnené pizza štangle s cesnakovým dresingomPOTREBNÉ PRÍSADY Množstvo surovín je cca na 3-4 porcie. Cesto: 400 g hladká múka, 4 PL olivový olej, 1 ČL soľ, 1/2 ČL cukor, 30 g droždie, vlažná voda, oregáno Náplň: šunka, syr, saláma, šampiňóny, olivy (podľa chuti) Cesnakový dresing: 2 ks biely jogurt alebo kyslá smotana, 5 strúčikov cesnaku, mleté čierne korenie, soľ Na potretie: 0,1 l olivový olej, 2 strúčiky cesnaku POSTUP PRÍPRAVY Pripravíme si kvások - rozdrobíme droždie, pridáme cukor a vlažnú vodu. Necháme vzísť v teple. Pridáme olej, múku, soľ, oregáno a vlažnú vodu pridávame podľa hustoty cesta. Spracujeme rukami, miesime asi 10 minút. Vytvarujeme do bochníka, prikryjeme utierkou a dáme vykysnúť na teplé miesto. Cesto by sa nemalo lepiť, malo by byť vláčne. Z cesta vytvarujeme podlhovasté štangle, roztlačíme tak, aby sa dali plniť a naplníme čím len chceme :) Následne treba štangle dobre zavrieť, aby nevytiekol syr. Štangle poukladáme na plech (na papier samozrejme) a potrieme olivovým olejom, v ktorom sme roztlačili cesnak. Pečieme pri najvyššej možnej teplote (250 °C) zhruba tých 15 minút. Podávame s cesnakovým dresingom, ktorý si pripravíme s bieleho jogurtu alebo kyslej smotany, pridáme pretlačený cesnak, dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Hotovo :))) Prajem dobrú chuť!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 84 návštěvníkov) KOMENTÁRE (17) posledné: 4.12.2013, 21:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |