. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > PIZZA

katarína j. (KAcickaaa) ID 149575
Oblasť: Sobrance
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.4.2010
Naposledy: 22.1.2011 22:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 6
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

PIZZA

Talianská pizza Margherita



POTREBNÉ PRÍSADY

* 250g hladkej múky * 20 g droždia * 1 ČL soli * voda podľa potreby Paradajková omáčka : * 5 PL kečupu * paradajkový pretlak malý * bazalka * soľ * čierne korenie * paradajky Na obloženie: * mozarella * strúhaný syr * bazalka čerstvá

POSTUP PRÍPRAVY

Z múky, droždia, soli a vody vymiesime cesto . Rozdelíme na dve bochníky a odložíme na dve hodiny na teplé miesto, aby cesto vykyslo.

Po dvoch hodinách cesto vyberieme. Nevaľkáme ale rukami vytvarujeme kruhy, ktoré potrieme paradajkovou omáčkou ( môže byť aj len kečupom). Obložíme mozarellou, strúhaným syrom a lístkami čerstvej bazalky. Kto chce môže na vrch pridať na štvrtinky rozrezané cherry paradajky. Pečieme pri 300°C asi 10 minút. Cesto sa dá obložiť hociím. nemusí to byť striktne mozarella či iný syr . Ja to robím takto, no ako sa vraví fantázii sa medze nekladú.

Paradajková omáčka: V miske zmiešame pretlak, kečup, na kúsky pokrájané paradajky, bazalku, soľ a korenie

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu