končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYŽA A CESTOVINY |
cestoviny so špenátovou omáčkou a kuracím mäsomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balík menších cestovín 400 g kuracie prsia 1 menší pór rozmarín, tymián, soľ, olej 1 bal. mrazený špenát 3 strúčiky cesnaku 1 smotana na varenie POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny dávame "od oka" podľa toho ako máte papanie radi. Nakrájame si mäso na veľmi malé kocky, chvíľu opražíme na oleji , pridáme rozmarín, tymián, následne pridáme pórik (nemusí byť) nakrájaný na malé kocky, opražíme, kým trošku nezmäkne pridáme rozmrazený špenát, pretlačený cesnak, osolíme trošku podlejeme vodou a podusíme (môžeme pridať aj muškátový orech). Nakoniec pridáme smotanu na varenie (dávam od oka 300-500 ml) podľa konzistencie chuti, či chcete omáčku viac špenátovú, alebo smotanovú, a necháme pár minút povariť. Omáčku nalejeme na vopred uvarené cestoviny, zmiešame. Dobrú chuť. Doba varenia cca 30 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 10.6.2010, 22:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |