
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYŽA A CESTOVINY |
![]() SUPER - Paradajková omáčka s maslom a cibuľou na cestovinyPOTREBNÉ PRÍSADY 900 gramov čerstvých paradajok 5 lyžíc masla 1 cibuľa soľ, čierne korenie špagety (500 gramov) syr na postrúhanie - my sme dávali Verenu - super syr, ktorý sme našli v Prahe, slaninka na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Po ráne strávenom na Pražskej tržnici, kde sme nakúpili čerstvú zeleninu, ovocie, ale aj syry a klobásky sme rozmýšľali, čo budeme variť na obed. Manžel sa ponúkol, že dnes bude variť on. To sa veru nestáva tak často:-) Menu podľa neho sú väčšinou špagety s kečupom z čoho sa raduje náš syn.... Dnes to nebolo inak, akurát, že namiesto kečupu urobil domácu paradajkovú omáčku. Lepšiu som veru ešte nejedla ! Inšpirácia je z kuchárskej knihy Klasická italská kuchyně. 1. Čerstvé paradajky na 1 minútu ponoríme do vriacej vody, scedíme a trochy vychladnuté olúpeme a nakrájame na kúsky. 2. Do hrnca dáme paradajky, maslo, soľ a trošku čierneho korenia. Očistenú cibuľu rozkrojíme na polovicu a dáme variť k paradajkám. Varíme 45 minút na miernom ohni bez pokrievky. Občas premiešame. Paradajky rozmačkáme na malé kúsočky. Pred podávaním vyhodíme cibuľu. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 12.4.2011, 18:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |