Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
350g fussili 250g cherry paradajok rukola 100g ciernych oliv 3 polievkove lyzice kvalitneho olivoveho oleja trosku soli a korenia
POSTUP PRÍPRAVY
Tento recept patri k jednym z najjednoduchsich, ale napriek tomu je jeden z najchutnejsich, co poznam. malo namahy a skvely vysledny efekt :) nehovoriac o tom, ze je to zdrave jedlo. takto si predstavujem skvelu a jednoduchu taliansku kuchynu. doba pripravy - cca. 25min. Dajte si zalezat, na kvalite surovin. Jedlo sa vam za to odmeni intenzivnou chutou.
Cherry rajciny obvarime chvilku vo vriacej vode. Potom ich osupeme a nakrajame na sirsie pasiky. Rovnako nakrajme aj cierne olivy. Olivy opecieme chvilku na olivovom oleji, pridame nakrajane rajciny a rukolu nakrajanu na mensie kusky. Spolu podusime asi 7min. Ku koncu trosku osolime a okorenime. So solou opatrne. Uz olivy su mierne slane. V slanej vode uvarime fussili al dente. Zmiesame s omackou a moze sa stolovat.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |