. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > RYŽA A CESTOVINY

Kamila B. (vikusik) ID 41103
.
Oblasť: Trebišov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.4.2008
Naposledy: 23.5.2015 17:40
Aktualizácia: 15.2.2010 15:33
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 47
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 5
RECEPTY 9
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

RYŽA A CESTOVINY

Výborná ryža -cesnaková



POTREBNÉ PRÍSADY

3dcl ryže,2 stručiky cesnaku,2 polievkové lyžice oleja, 4dcl vody a 1 kocka bujonu, ak mate radi ryžu zo zeleninou tak aj mrazenu zeleninu/hrasok,kukurica,mrkva../ Ak potrebujete viac ryže tak stále o 1 deco vody viac napr. 5dcl ryže tak 6dcl vody . Tuto ryžu možte robit aj bez cesnaku. Na jej prípravu použivam hlboku panvicu s pokrievkou tu totiž potrebujeme k príprave ved sa dočitate nižšie. A ešte aby som sa nechválila cudzím perím,tak tento receptik mam zo Slovenky starej asi 15 rokov. Tak ideme nato:

POSTUP PRÍPRAVY

Ryžu premyjeme a nechame odkvapkat. Očistime cesnak ak mate radi cesnak tak ho možte dat aj viac, panvicu nahrejeme a dame do nej olej 2 polievkové lyžice a pridáme prelisovaný cesnači , ktorý opražíme no len chvíločku aby nam nezhorkol /vlastna skusenost/ , zalejeme vodou do ktorej pridáme bujon.Bujon može byt zeleninový alebo slepači a ak nieje bujon stačí aj vegeta. Ked nam voda začne vriet pridáme ryžu tu roztiahneme po celej panvici a ak mame aj mrazenu zeleninku tak nasypeme aj tu a rozložime po ryži , stopneme presne 5 minut , ryžu varime na prutkom plameni sporaká a po 5min plamen stiahneme na minimum a prikryjeme pokrievkou a varíme 10 minut takto prikryte, po 10 minutach vypneme a máme ryžu hotovu. Ona sa vám može vidiet že je nedovarena ale ked ju necháte postat tak dojde. Ta moja je stale hotova hned. Tak dufam že som niekomu poradila zasa niečo dobreho ku mäsku ako prílohu ja ju papam aj samotnu len zo zeleninouvou oblohou tak DOBRU CHUT

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu