končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
RYŽA A CESTOVINY |
Lahke kuracie pennePOTREBNÉ PRÍSADY Penne, kuracie stehna, korenie 7 bylín (alebo grilovaciu zmes), maslo, mrazenú brokolica, mrazený karfiol, čerstva mrkva, čierne korenie, sol a vegeta. POSTUP PRÍPRAVY Kuracie stehna okoreníme korením 7 bylín, ak nie je, dajte grilovaciu zmes, poukladajte plátky masla a dajte piecť. Medzi tým si uvarte penne, niekedy tagliatelle, štandardným spôsobom. Mrazenú zeleninu s čerstvou mrkvou, keď mam pridám aj petržlen, je vynikajúci podusený na masle, dám do hrnca, ovegetujem, okorením čiernym korením a dám na masle dusiť. Podlievam stehna vodou a výpekom aby boli šťavnaté a chutné. Keď sa všetko uvari, upečie a udusí, masko obtrháme od kosti, zmiešame s cestovinou a s podusenou (nie rozvarenou) zeleninkou, vylejeme tam aj výpek, podla chuti dosolíme a podávame. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Spagetthi AGLIO OLIO, tak teda trosku inakPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme sacok spagiet, v podstate jedno akych pokial si ich ustrazite a uvarite al dente, olivovy olej,, cerstve chilli, najlepsie trojfarebne, mavaju v BILLE, balene po tri kusy...cervenu, zelenu a zltu. Cherry paradajky, cesnak, bazalku a parmezan a sol. POSTUP PRÍPRAVY Olivovy olej nalejete do panvice, tak deci, deci a pol az dva,, cesnak nakrajame na kruzky, chili takisto, kazdy podla chuti, kto ma rad ekrazit a ma asbestovu pusu, vsetky tri chili tam dajte a celu hlavu cesnaku. 250 gramov cherry pokrajanych na stvrtiny a pekne dusime kym sa paradajky nerozvaria, supky sa same oddelia a ja ich vyberam odtial, ale nemusite, na zaver, tesne red odstavenim pridame susenu bazalku a trosicku nechame opiect. Uvarime spagety al dente, v slanej vode,nastruhame parmezan. Na tanier nalozime spagety, do stredu omacku a parmezanu kolko hrdlo raci. BON APETIT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (10) posledné: 15.2.2010, 20:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
TUNIAKOVE CESTOVINY, uuuuplny skvost :-))) za 10 minutPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme konzervu tuniaka v oleji, nie vo vlastnej stave, v oleji a najlepsie v olivovom. Ja pre troch ludi pouzivam dve konzervy CALVO alebo ISABEL. Sladku 33% smotanu, dva pretlaky paradajkove, najchutnejsie su od HAME a cesnaku kto kolko ma rad, my hodne a sol. POSTUP PRÍPRAVY Vezmite si panvicu, s vyssimi bocnymi okrajmi, nieco ako wok panvica a vylejte tam smotanku, pridajte tuniaka, pretlak a pree4tlaceny casnak a vsetko zmiesajte. Dajte na plamen a nechajte prejst varom a odstavte, nevarte dlho, lebo velmi omacka zhustne. Uvarte cestoviny 500 g, najlepsie penne alebo musle a vmiesajte do omacky, podla chuti dosolte a podavajte. Nasa mala sa naje vzdy toho ako drevorubac. DOBRU CHUT. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 186 návštěvníkov) KOMENTÁRE (66) posledné: 2.3.2019, 13:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |