končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYŽA A CESTOVINY |
Zapekané bryndzové halušky so špenátovými listamiPOTREBNÉ PRÍSADY •asi 1000g hotových halušiek (podľa vlastnej chuti použite zemiakové alebo klasické cesto), •300 - 400g bryndze•300g listového špenátu (čerstvý alebo mrazený), •3 - 4 strúčiky cesnaku, •šľahačková smotana podľa potreby, •soľ, POSTUP PRÍPRAVY 1.očistené čerstvé špenátové listy prepláchnite a krátko sparte v horúcej vode. 2.halušky si pripravte vopred podľa vlastnej chuti, cesto klasické alebo poctivé so zemiakov 3.ešte horúce halušky premiešajte zľahka so špenátovými listami a takmer celým množstvom bryndze (nechajte si asi 100g na posypanie) vymiešanou s prelisovaným cesnakom (ak sa vám zdá bryndza príliš hustá, pridate trochu smotany) 4.zmes vložte do zapekacej misy alebo plech, navrch ešte rozmrvte zbytok bryndze a dajte zapiecť pri teplote 175C do zlatista Prajem dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |