Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
SUROVINY 20 g cestovín z tvrdej pšenice, 1 šálka posekanej cibuľky, 1 šálka na kocky pokrájaného zeleru, 1 šálka na drobné kúsky pokrájaných šampiňónov, ½ šálky konzervovanej kukurice, 20 dg tuniaka nakladaného vo vlastnej šťave (nie oleji) scedeného, ½ šálky netučného mlieka, čerstvé bylinky nakrájané na drobno (bazalka, oregano, petržlenová vňaťka), 1 polievková lyžica nastrúhaného parmezánu, 2 stredne veľké paradajky, netukový sprej na vymastenie formy
POSTUP PRÍPRAVY
POSTUP V mierne osolenej vode uvarte do polomäkka cestoviny. Panvicu vystriekajte sprejom na pečenie. Pridajte do nej zeler a cibuľku a chvíľku opečte. Pridajte pokrájané šampiňóny a kukuricu a pripravujte ďalších päť minút. Pridajte lososa pokrájaného na kúsky a cestoviny, premiešajte a zalejte mliekom, do ktorého ste zamiešali pokrájané bylinky. Zasypte parmezánom a zapekajte 14–20 minút. Pred podávaním ozdobte pokrájanými paradajkami. 1 porcia obsahuje: 324 kalórií, 22 g bielkovín, 50 g sacharidov, 4 g tuku.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |