končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny v smotanovosyrovej omáčkePOTREBNÉ PRÍSADY DRAHŠIA VERZIA: 400g cestovín plnených mletým mäskom, 300-400g šunky (najlepšie vcelku), konzerva hrášku, konzerva šampionov, 2 šlahačkové smotany, 150-200g syra, trošku oleja LACNEJŠIA VERZIA: miesto plnených cestovín použijeme obyčajné cestoviny, originál by mali byť take v tvare potrubia, no my máme v oblube vretená. EŠTE LACNEJŠIA VERZIA: miesto šunky použiť nejaku mäkkú salamu (dietna, liptovská a pod.). Naše baby nelúbia šunku POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny si uvaríme klasickým spôsobom. Kým sa varia, nakrájame si šunku na male kúsky, postrúhame syr. Šunku dáme osmažiť na troške oleja, neskôr k nej pridáme hrašok a šampioniky a necháme to všetko spolu trošku prehriať. Pridáme uvarené cestovinky, zalejeme smotanou. Miešame, kým smotana nezačne vrieť, vtedy sa začne tak akoby lepiť na tie cestoviny. V tej chvíli možme odstaviť so sporáka a vmiešame do toho všetkého nastruhaný syr a možme servírovať. Výborné je to aj po vychladnutí ako obdoba cestovinoveho šalatu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 22.8.2008, 8:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |