
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
RYŽA A CESTOVINY |
![]() Zapekané cestoviny so šampiňónmi, slaninkou a póromPOTREBNÉ PRÍSADY 400 g cestovín, 1/2 kg šampiňónov, 100 g oravskej alebo anglickej slaniny, 1 pór, 1 šľahačka, 1 vajce, korenie, muškátový oriešok, 200 g tvrdšieho syra a môže to byť aj údený syr. POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny si uvaríme podľa návodu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
![]() Jarný ryžový šalátPOTREBNÉ PRÍSADY 1 šálka ryže Basmati (prip. inej lepivejsej ryze, napr. na Sushi, ale vystacite si aj s obyčajnou guľatozrnnou), 1 zväzok redkvičiek, 2-3 jarné cibuľky, 1/2 pohára tatárky, 1/2 pohára kyslej smotany, soľ POSTUP PRÍPRAVY 1. Ryžu si uvaríme podľa návodu a necháme vychladnúť na izbovú teplotu. 2. Medzitým si redkvičky pokrájame na štvrťky a tie na malé plátky. Cibuľky si tiež nakrájame na kolieska 3. Do vychladnutej ryže pridáme redkvičky a cibuľky, vmiešame tatárku a kyslú smotanu a nakoniec podľa chuti osolíme 4. Chutí so všelijakým zeleninovými fašírkami, alebo len aj samotný :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 3.5.2011, 22:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |