. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > RYŽA A CESTOVINY

Gabriela P. (helvetia) ID 13483
.
mimibazar.sk/helvetia
Oblasť: Michalovce
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 21.3.2007
Naposledy: 23.10.2016 18:01
Aktualizácia: 8.6.2014 16:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 199
RODINNÉ FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 12
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

RYŽA A CESTOVINY

Ryza s hubami



POTREBNÉ PRÍSADY

300 g dlhozrnej ryze, asi 300 ml zeleninoveho vyvaru, 500 g pokrajanych hub, 1 cibula, jemne pokrajana, 1 bobkovy list, 200 g masla, jarna cibulka, sol, korenie, syr na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Ryzu preplachneme v studenej vode, nechame odkvapkat. V kastroliku rozohrejem polovicku masla, pridame cibulku, smazime, aby zosklovatela a potom prisypeme ryzu a dokladne premiesame. Zalejeme horucim vyvarom tak, aby bol 1 cm nad ryzou, osolime a pod pokrievkou podusime pokym ryza nezmekne. Asi 20 minut to trva. Dovtedy na druhej casti masla osmazime pokrajanu jarnu cibulku, pridame huby, osolime a pod pokrievkou podusime asi tak dlho ako ryzu, obcas premiesame, aby sa nam huby nepripalili, ak je treba, podlejeme. Uvarenu ryzu vsypeme do misy, v ktorej budeme toto jedlo podavat, premiesame vidlickou, pridame udusene huby s cibulkou, ochutname, ak je treba, dosolime , posypeme petrzlenovou vnatou a struhanym syrom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu