Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
Biela hlavkova kapusta, mrkva, zelena paprika, tvrdy syr, sol, lemon pepper, drvena rasca, trstinovy cukor, olej z hroznovych jadierok lisovany za studena, smotanovy biely jogurt.
POSTUP PRÍPRAVY
Hlavkovu kapustu nakrajame na tenke rezanceky, popripade nastruhame, pridame nahrubo struhanu mrkvu, zelenu papriku nakrajanu na tenke pasiky, tvrdy syr /eidam alebo gouda/ nastruhany nahrubo , osolime, pridame korenie lemon pepper /u nas tazko zohnat, ale ak mate moznost nechat si ho doniest zo zahranicia, kde je bezne k dostaniu, urcite nevahajte, je to skvele dochucovadlo!/, trosku drvenej rasce, hnedeho trstinoveho cukru. Polejeme olejom /ak nemate z hroznovych jadierok, pouzite radsej slnecnicovy ako olivovy - ten by prilis ovplyvnil chut/ a na zaver vsetko premiesame so smotanovym bielym jogurtom. Papame s tmavym pecivom. Je velmi chutny samotny, ale mozete podavat aj s vajickom na tvrdo, pripadne s konzervovanym tuniakom, alebo podla fantazie.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
KOMENTÁRE (4) posledné: 13.1.2011, 12:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |