končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Alinkin zelerový šalátPOTREBNÉ PRÍSADY Tento šalátik som jedla na jednom zumba maratóne a veľmi mi zachutil, neviem síce aké všetky ingrediencie do neho išli, tak som si ho upravila podľa seba a je to úžasná mňamka. Čo potrebujete: 1 fľaška zeleru, 3 mrkvy, 1 jablko, malá konzerva kukurice, 1 malá majolenka POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: mrkvu očistite a postrúhajte najemno, rovnako ošúpte jalbko a tiež postrúhajte. Potom už len pridajte precedený zeler a kukuricu a vmiešajte do toho majolenku. Môžete podávať ako ja s chrumkavým chlebíkom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 19.2.2013, 9:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Šalát z červenej repy - aj ako hlavné jedlo, aj ako príloha pri delenej stravePOTREBNÉ PRÍSADY Tento recept mám z knižky od Mačingovej a je fantastický. Myslela som si, že červenú repu nikdy nebudem jesť, lebo tie sladko-kyslé nálevy ja vôbec nemusí, ale tento recept priam milujem. Keď si naberiem do polievkovej misky šalát a posypem syrom, iné už na večeru nepotrebujem. Budete potrebovať: 2 väčšie červené repy, 1 konzerva 300g hrášok+mrkva, 3-4 kyslé uhorky, olivový olej, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Červenú repu neošúpanú varíme vo vode 2 hodiny (ja varím v tlakovom hrnci 1/2 hodinu) do zmäknutia. Necháme vychladnúť. Ošúpeme a postrúhame na hrubom strúhadle. Pridáme scedenú hráškovo-mrkvovú zmes a nahrubom postrúhané alebo na kocky pokrájané uhorky. Pridáme asi 50ml olivového oleja, soľ a korenie. Dobre premiešame a dáme do chladničky postáť. Podávame buď s nastrúhaným tvrdým syrom alebo uvareným vajíčkom ako jedno hlavné jedlo denne, alebo ako prílohu k mäsu. Je to výýýýbornééééééééééééééé ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) KOMENTÁRE (13) posledné: 17.3.2011, 17:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Fazuľovo-kapustový light šalátPOTREBNÉ PRÍSADY Tento recept mi dala moja dobrá kamarátka a neviem sa ho dojesť, je ľahučký, vhodný aj ako ľahký obed. POSTUP PRÍPRAVY viď fotky OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 27.11.2009, 8:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Vajíčkovo-syrový šalátPOTREBNÉ PRÍSADY Ak máte chuť na niečo lahodné a chutné, skúste si doma spraviť vajíčkovo-syrový šalát. Určite zaujmete návštevu, ak šalát naservírujete na korn chlebíčkoch a posypete strúhanou mrkvou a ozdobíte mladou pažítkou. Čo potrebujete: 5 vajec, 150g tvrdého syra, 1 cibuľa, 3 kyslé uhorky, 1 majonéza alebo tatarská omáčka, 1 lyžica horčice, soľ, práškový cukor, mleté čierne korenie, 1dl smotany POSTUP PRÍPRAVY Vajcia uvarené na tvrdo ošúpeme a posekáme, pridáme postrúhaný syr, očistenú posekanú cibuľu, kyslé uhorky pokrájané na malé kocky a premiešame. Majonézu ochutíme horčicou, soľou, cukrom a mletým čiernym korením. Rozriedime smotanou a nalejeme na pripravenú zmes. Zľahka premiešame a necháme asi hodinu odstáť. Servírujeme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |