končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Ketjap Kurací ŠalátPOTREBNÉ PRÍSADY ľadový šalát, ½ červenej cibule, cherry paradajky , paprika, šalátová uhorka, soľ, 150 g kuracích pŕs, chrumkavá cibuľka, citrón, olej, sladká sójová omáčka KETJAP A alebo KETJAP KAKI TIGA, 1 lyžica dochucovacej pasty Sambal Manis, Príloha: čerstvé pečivo POSTUP PRÍPRAVY Do šalátovej misy ukladáme zeleninu: ľadový šalát, paradajky, nakrájanú papriku, červenú cibuľu, na kocky nakrájanú šalátovú uhorku a všetko dôkladne zmiešame. Soľ podľa chuti. Medzi tým si pripravíme kuracie mäso. Kuracie prsia nakrájame na kocky. Zmiešame s 1 lyžicou dochucovacej pasty Sambal Manis a s 3 lyžicami sladkej sójovej omáčky. Na panvici v 2 lyžiciach oleja mäso prudko usmažíme. Šalát dáme na tanier, na vrch uložíme kuracie mäso, ozdobíme chrumkavou cibuľkou. Ako prílohu doporučujeme použiť sladkú sójovú omáčku zmiešanú s pár kvapkami citrónovej šťavy, do ktorej si môžete mäso namáčať. Podávame s pečivom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 24.2.2011, 17:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Majonéza SambalPOTREBNÉ PRÍSADY 3 diely Majonézy, 1 diel Sambal Badjak POSTUP PRÍPRAVY Klasickú lebo light majonézu zmiešate v miske s pikantnou pastou Sambal Badjak v pomere 3:1. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 29.10.2010, 22:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Cezar ŠalátPOTREBNÉ PRÍSADY ľadový šalát, kučeravý šalát, ½ červenej cibule, cherry paradajky, sušené nakladané paradajky, šalátová uhorka, panenský olivový olej, balzamikový ocot, soľ, grilovacie korenie, 150 g kuracích pŕs, parmezán, chrumkavá cibuľka, Majonéza Sambal, Príloha: čerstvé pečivo POSTUP PRÍPRAVY Do šalátovej misy ukladáme zeleninu. Pridáme: vrstvu ľadového šalátu, vrstvu paradajok, vrstvu červenej cibule, vrstvu kučeravého šalátu, sušené nakladané paradajky, na kocky nakrájanú šalátovú uhorku a všetko dôkladne zmiešame. Zalejeme pripravenou zálievkou a necháme chvíľku odstáť. Zálievku pripravíme: 2 lyžice panenského olivového oleja, 1 lyžicu balzamikového octu a trochu soli. Medzi tým si pripravíme kuracie mäso a narežeme plátky parmezánu. Kuracie prsia nakrájame na kocky a prudko opražíme. V závere pridáme grilovacie korenie a ½ malej lyžičky dochucovacej pasty Sambal Badjak. Šalát dáme na tanier, na vrch uložíme kuracie mäso, plátky parmezánu, ozdobíme chrumkavou cibuľkou, a polejeme majonézou Sambal. Podávame s pečivom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |