. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > DETSKÉ ŠPECIALITY

. () ID
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.1.1970
Naposledy: 1.1.1970 1:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE
RODINNÉ FOTOGRAFIE
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY
RECEPTY
NÁVODY
BLOGY
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

DETSKÉ ŠPECIALITY

Ananasovy rez



POTREBNÉ PRÍSADY

Piskot:4 vajicka, 120g krystalovy cukor, 120g polohruba muka, Krem : 270g maslo, uvareny puding, stredna plechovka ananasu na kocky (340g, krystalov cukor. Zelatina, lekvar podla chuti

POSTUP PRÍPRAVY

Oddelime bielka od zltok. Zltka slahame a hned na zaciatku pridame do nich 2 lyzice vody. Ked zbeleju tak pridame do nich polovicku cukru a slahame do hustej peny. Preosejeme do nich muku a vymiesame Vyslahame so zbytkom cukru bielky do tuheho snehu a opatrne vmiesame do masy. Na rovny plech polozime peciaci papier a upecieme piskotovoy plat. V 5dcl osladeneho mlieka uvarime 2 vanilkove pudingy. Nechame ho vychladnut. Maslo vyslahame s 3 lyzicami cukru do peny a pomaly k nemu po lyziciach zaslahavame puding. Stavu z kompota zlejem. Niekolko lyzic stavy zaslaham priamo do kremu. Vychladnuty piskot rozrezem na 4 rovnake pasy. Kazdy pas vykropim stavou. Prvy plat natriem kremom a na krem naukladam nadrobno nakrajane kusky ananasu. Takto naplneny plat na jeho povrchu potriem pikantnou marmeladou. Podobne naplnim aj druhy plat a nalepim ho na ten prvy. Do sacku na zdobenie si odlozim asi 3 lyzice kremu. Povrch rezu znovu potriem lekvarom a cely ho obotriem zvyskom kremu. Na povrch rezu sackom po celom obvode naspricujem ako keby ohradku. Dovnutra ohradky poukladam nahusto zbytok nadrobno nakrajaneho ananasu. V ostatku stavy uvarim zelatinu a zalejem nou povrch rezu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 6.1.2011, 20:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DETSKÉ ŠPECIALITY

Ananasovy dezert



POTREBNÉ PRÍSADY

1 ananas 2 mandarinky, al. 1 pomaranc 2 vanilkove cukry alebo aroma 3 vajcia (rozdelene na zltky a bielky) 2PL bieleho rumu (moze byt aj obycajny) 4 PL medu

POSTUP PRÍPRAVY

Ananas nakrajame na 1/8-ky (alebo na male kusky) a poukladame do zapekacej misy. Manrarinky olupeme a mozeme (nemusime) nakrajat na kusky a poukladame na ananas. Zltky vymiesame s van. cukrom a rumom. Z bilekov urobime sneh. Vymiesanymi zltkami polejeme ananas, potom polejeme medom a snehom to vsetko zakryjeme. Zapecieme asi na 200°C, 15min pod alobalom a potom este cca. 10min bez alobalu a bud zvysime teplotu, alebo zapneme cirkulaciu vzduchu.

Porcie mozeme ozdobit slahackou a cokoladovou polevou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 6.1.2011, 16:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu