
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
![]() Ananasovy rezPOTREBNÉ PRÍSADY Piskot:4 vajicka, 120g krystalovy cukor, 120g polohruba muka, Krem : 270g maslo, uvareny puding, stredna plechovka ananasu na kocky (340g, krystalov cukor. Zelatina, lekvar podla chuti POSTUP PRÍPRAVY Oddelime bielka od zltok. Zltka slahame a hned na zaciatku pridame do nich 2 lyzice vody. Ked zbeleju tak pridame do nich polovicku cukru a slahame do hustej peny. Preosejeme do nich muku a vymiesame Vyslahame so zbytkom cukru bielky do tuheho snehu a opatrne vmiesame do masy. Na rovny plech polozime peciaci papier a upecieme piskotovoy plat. V 5dcl osladeneho mlieka uvarime 2 vanilkove pudingy. Nechame ho vychladnut. Maslo vyslahame s 3 lyzicami cukru do peny a pomaly k nemu po lyziciach zaslahavame puding. Stavu z kompota zlejem. Niekolko lyzic stavy zaslaham priamo do kremu. Vychladnuty piskot rozrezem na 4 rovnake pasy. Kazdy pas vykropim stavou. Prvy plat natriem kremom a na krem naukladam nadrobno nakrajane kusky ananasu. Takto naplneny plat na jeho povrchu potriem pikantnou marmeladou. Podobne naplnim aj druhy plat a nalepim ho na ten prvy. Do sacku na zdobenie si odlozim asi 3 lyzice kremu. Povrch rezu znovu potriem lekvarom a cely ho obotriem zvyskom kremu. Na povrch rezu sackom po celom obvode naspricujem ako keby ohradku. Dovnutra ohradky poukladam nahusto zbytok nadrobno nakrajaneho ananasu. V ostatku stavy uvarim zelatinu a zalejem nou povrch rezu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 6.1.2011, 20:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
![]() Ananasovy dezertPOTREBNÉ PRÍSADY 1 ananas 2 mandarinky, al. 1 pomaranc 2 vanilkove cukry alebo aroma 3 vajcia (rozdelene na zltky a bielky) 2PL bieleho rumu (moze byt aj obycajny) 4 PL medu POSTUP PRÍPRAVY Ananas nakrajame na 1/8-ky (alebo na male kusky) a poukladame do zapekacej misy. Manrarinky olupeme a mozeme (nemusime) nakrajat na kusky a poukladame na ananas. Zltky vymiesame s van. cukrom a rumom. Z bilekov urobime sneh. Vymiesanymi zltkami polejeme ananas, potom polejeme medom a snehom to vsetko zakryjeme. Zapecieme asi na 200°C, 15min pod alobalom a potom este cca. 10min bez alobalu a bud zvysime teplotu, alebo zapneme cirkulaciu vzduchu. Porcie mozeme ozdobit slahackou a cokoladovou polevou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 6.1.2011, 16:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |