
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Celkom: 51.003 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,5101 ďalšie >> |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Kari KarfiólPOTREBNÉ PRÍSADY 250g karfiól, 40g celozrnná hnedá ryža, 30g šošovica, olej, 1/2 ČL sušený cesnak, 1/2 ČL sušená cibuľa, 1/2 ČL mletá sladká paprika, korenie, 1ČL kokosový olej, 30g cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1/2 ČL kari, 1/2 ČL garam masala, 1/4 ČL kurkuma, 1/4 ČL rímský kmín, 1/2 ČL mletý koriander, 1/2 ČL cejlonská škorica, 50g sterilizované krájané rajčiny, 70g cherry rajčiat, 150g Kokosové mlieko soľ POSTUP PRÍPRAVY Ryžu a šošovicu uvariť. Karfiól rozobrať na ružičky. Okoreniť cesnakom, cibuľou, paprikou, soľou korením a olejom. Uložiť na plech s papierom na pečenie. Piecť 180℃,15-20min.Na panvici opražiť cibuľu, nasakaný cesnak, korenie.Pridať konzervové rajčiny aj cherry,priliať kokosové mlieko , soľ a variť 5min. Do základu pridať ryžu, šošovicu. Servírovať z pečeným karfiólom. ZDROJ:CESTA K OPRAVDOVÉMU JÍDLU ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Soňa T. (rexo) ID 108927 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Lotus cheescake /nepečený/POTREBNÉ PRÍSADY 1 balík Lotus keksy, 70 gr masla, 400 gr nátierka Lotus, 180 g smotana na šľahanie, 20 g pr.cukor, , 250 g mascarpone, 1 smotanový Pribinačik POSTUP PRÍPRAVY Z balíku keksov si odložíme dva kúsky na ozdobu. Z nátierky si odložíme asi 150 gramov na vrchnú vrstvu a na ozdobu. Sušienky s maslom pomixovať (odložiť 1-2 polievk.lyžice mrveničky na ozdobenie okrajov). Pomixované sušienky natlačiť na dno 24 cm formy, ktorú vystelieme papierom na pečenie. Dať na hodinu do chladničky. Zmixovať opatrne mascarpone, 250g Lotus nátierky a pribináčik. Samostatne vyšľahať šľahačku dotuha a po lyžiciach primiešavať šľahačku do lotusového krému. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Tina H. (kokaZM) ID 102821 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 21.12.2022, 13:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Domáci SnickerPOTREBNÉ PRÍSADY 225 g hl. múky, 75 g pr.cukru /do cesta/, 200 g masla, 175 g Hery, 4 PL pr.cukru /do plnky/, 1 karamelové Salko, 250 g arašidy, poleva POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Z múky, masla a cukru vypracujeme cesto a vyvaľkáme na plech s papierom na pečenie 30 x 22 cm a upečieme. Krém: 200 g masla a 4 pol. lyžice cukru dáme variť, pridáme už skaramelizované salko, varíme kým sa všetko nespojí, potom pridáme 250 g solených arašidov a povaríme 5 minút. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Tina H. (kokaZM) ID 102821 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Domáci Čierny princPOTREBNÉ PRÍSADY 5 bielkov, 200 g kr.cukru, 2 č.lyž. citrónovej šťavy, 50 g pr.cukru, detské piškóty, poleva /čoko+cera/ POSTUP PRÍPRAVY Bielka s cukrom a citrónovou šťavou šľaháme nad parou do peny tak dlho, pokiaľ sneh riadne nestuhne. Odstavíme, zľahka primiešame práškový cukor. Na plech rozložíme okrúhle piškóty alebo upečieme klasické piškotove cesto a vykrojíme kolieska. Cukrárskym vreckom formujeme špice. Dáme ich do rúry zohriatej na 120°C na cca 3 minúty, aby sa trošku prisušili. Necháme vychladnúť, a potom polejeme čokoládou, ktorú si pripravíme rozpustením cery a čokolády ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Tina H. (kokaZM) ID 102821 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Domáca napolitánka MilaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 maslo 250 g, 250 g sušeného mlieka, 150 g pr.cukru, 1 PL vanilkovej esencie, 8 tortových oblátok , navrch poleva POSTUP PRÍPRAVY Maslo čerstvé, cukor vymiešame do penista postupne pridáme sušené mlieko a vanilkovu esenciu, premiešame. Oblátky rozložíme potrieme krémom vrstvíme 4x oblátok vrchná na poliate čokoládovej polevy. Zaťažíme aspoň cez noc. Pripravíme si čokoládovú polevu rovnomerne rozotrieme, necháme stuhnúť. Po stuhnuti pokrájame na rezy ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Tina H. (kokaZM) ID 102821 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Domáce horalkyPOTREBNÉ PRÍSADY 2 balíky tortových oblátok, 250 g pr.cukru, 4 PL Gustin, 1 Salko, 125 g Cery, 125 g masla, 150 g mletých orechov , 4 PL kakaa, super je pridať aj arasidove maslo, čokopoleva POSTUP PRÍPRAVY Maslo, ceru pokrájame do misy na malé kúsky dáme na vodný kúpeľ cukor, gustin, rozpustíme. Pridáme salko, mleté vlašské orechy, kakao, premiešame. Urobí sa nám hustý čokoládový krém. Oblátky rozložíme potrieme krémom vrstvíme 4-5 oblatok. Postup opakujeme pokiaľ sa neminie, krém. Poukladáme na seba zaťažíme dáme do druhého dňa stuhnúť. Na druhý deň pokrájame. Horalky namáčame do čokoládovej polevy zo všetkých strán. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Tina H. (kokaZM) ID 102821 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() FC LiverpoolPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY svetlý korpus (5+5 vajec), čokoládová plnka (2x čokopuding, 2x250 g maslo), jahody, potretá čokoganache (200 g čoko + 200 ml šľahačky), poťah SV, obrázok na fondáne POSTUP PRÍPRAVY váha cca 4,5 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 19.3.2022, 20:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() RybárskaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY korpus orechový+kakaový (2x4 vajcia), malinový rozvar (400 g), čokoládová plnka (pudingovo maslová), potretá mascarpone so šľahačkou, dekorácie zo Smartflexu POSTUP PRÍPRAVY váha cca 2,6 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Keltýš, kaľkýšPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg pšenice, 1/2 kg raže. Môže sa dať len pšenica, alebo viac pšenice. Je sladšia, Med, hrubá múka, hladká múka POSTUP PRÍPRAVY Robí sa väčšinou cez zimu, alebo koncom zimy, keď ešte nie sú teplá. Obilie umyjeme, dáme na 24 hodín do vody. Potom ho rozložíme na sitko, a udržujeme vlhké /napr.rozprašovačom/. Občas ho preplácheme, aby neplesnelo. Ak je naklíčené /trvá to 2-3 dni/, zomelieme na mäsovom mlynčeku a zalejeme 5-6 l vody. Chvíľu necháme, pomiešame a precedíme. Trošku šťavy odložíme bokom. Do hotovej vody pridávame múku opatrne a miešame rýchlo. Musí to byť ako palacinkové cesto. Na dno janského skla dáme šťavu, čo sme si odložili a do toho vylejeme cesto. Od kraja cca 2 cm, aby nevykypelo. Pečieme pri 150-170 C asi 2 hodiny. Vytvorí sa na vrchu akoby kôrka. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Tina H. (kokaZM) ID 102821 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Labková patrolaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY svetlý korpus (2x4 vajcia), tvarohovo-čučoriedková plnka (500 g tvaroh, 200 ml šľahačka, 1 želatínový stužovač, rozvar čučoriedkový), mascarpone 500 g + šľahačka 200 ml dekorácie zo SV a drevené magnetky POSTUP PRÍPRAVY váha cca 2,8 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 51.003 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,5101 ďalšie >> |