. .. .. .. .. .. .
. .

Lotus cheescake /nepečený/ - RECEPT 60972

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 102821 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Lotus cheescake /nepečený/


[ recept č. 60972 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 balík Lotus keksy, 70 gr masla, 400 gr nátierka Lotus, 180 g smotana na šľahanie, 20 g pr.cukor, , 250 g mascarpone, 1 smotanový Pribinačik

POSTUP PRÍPRAVY

Z balíku keksov si odložíme dva kúsky na ozdobu.

Z nátierky si odložíme asi 150 gramov na vrchnú vrstvu a na ozdobu.

Sušienky s maslom pomixovať (odložiť 1-2 polievk.lyžice mrveničky na ozdobenie okrajov). Pomixované sušienky natlačiť na dno 24 cm formy, ktorú vystelieme papierom na pečenie. Dať na hodinu do chladničky.

Zmixovať opatrne mascarpone, 250g Lotus nátierky a pribináčik. Samostatne vyšľahať šľahačku dotuha a po lyžiciach primiešavať šľahačku do lotusového krému.

Naplniť formu krémom, uhladiť a dať zachladiť aspoň na pol dňa, najlepšie na noc.

V mikrovlnke jemne roztopiť zvyšok nátierky (asi 10-20 sekúnd stačí) a vyliať opatrne na vychladený cheesecake. Dať opäť zachladiť na krátky čas, po stuhnutí dorobiť stekance troškou roztopenej Lotus nátierky a obsypať okraje rozmix.sušienkami a navrch položiť 2 celé sušienky.
<< Domáci Snicker | Lotus cheescake /nepečený/ | Kari Karfiól >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
eva t. (mimi1968) ID 114154 (21.12.2022, 13:06)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu