
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CUKROVINKY |
Tina H. (kokaZM) ID 102821 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lotus cheescake /nepečený/[ recept č. 60972 zo dňa 18.3.2022 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 balík Lotus keksy, 70 gr masla, 400 gr nátierka Lotus, 180 g smotana na šľahanie, 20 g pr.cukor, , 250 g mascarpone, 1 smotanový Pribinačik POSTUP PRÍPRAVY Z balíku keksov si odložíme dva kúsky na ozdobu. Z nátierky si odložíme asi 150 gramov na vrchnú vrstvu a na ozdobu. Sušienky s maslom pomixovať (odložiť 1-2 polievk.lyžice mrveničky na ozdobenie okrajov). Pomixované sušienky natlačiť na dno 24 cm formy, ktorú vystelieme papierom na pečenie. Dať na hodinu do chladničky. Zmixovať opatrne mascarpone, 250g Lotus nátierky a pribináčik. Samostatne vyšľahať šľahačku dotuha a po lyžiciach primiešavať šľahačku do lotusového krému. Naplniť formu krémom, uhladiť a dať zachladiť aspoň na pol dňa, najlepšie na noc. V mikrovlnke jemne roztopiť zvyšok nátierky (asi 10-20 sekúnd stačí) a vyliať opatrne na vychladený cheesecake. Dať opäť zachladiť na krátky čas, po stuhnutí dorobiť stekance troškou roztopenej Lotus nátierky a obsypať okraje rozmix.sušienkami a navrch položiť 2 celé sušienky. |
eva t. (mimi1968) ID 114154 (21.12.2022, 13:06) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |