
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Celkom: 51.003 (zobrazuje sa 49661-49670) | << predošlé 1,.,4962, 4963, 4964, 4965, 4966, 4967, 4968, 4969, 4970, 4971, 4972,.,5101 ďalšie >> |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zapekane kuracie maso s cukinou.POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie prsia, koreniny, Vitana Francuzska omacka, cukina. POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia posolime, okorenime, ochutime susenym cesnakom rozlozime do zapekacej nadoby. Navrch nakrajame ocistenu cukinu ja ju krajam na hrubsie kolieska aj so supou ovegetujeme. Nechame chvilocku zapiect cca 10minut. V nadobe si rozmiesame Vitana Francusku omacku so smotanou a s trochou mlieka. Vylejeme na vrch a este 20min zapekame az kym nezacne byt povrch do zlatova. Podavame so zemiakovym pyre. Je to velmi rychle a chutovo velmi dobre. Nikto nemusi vediet ze ta uuuuzasna jemna omacka je zo sacku od Vitany ked sa vas budu pytat tak je to klasicky besamel s roznym korenim :)))) Zial fotku som nestihla urobit lebo sa to velmi rychlo zjedlo. Nevyhodou tohoto jedla je ze ho navarite a o chvilu uz mozete rozmyslat co budete varit ;) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Adriana G. (adkap) ID 606 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() ČOKOLÁDOVÉ SUŠIENKYPOTREBNÉ PRÍSADY 200g horkej čokolady(alebo na varenie), 180g masla, 180g prašk. cukru, 1vajce, kora z 1/2 pomaranča, 250g hladkej muky, 1lyžička prašku do pečiva, štipka soli. POSTUP PRÍPRAVY U nas velmi obľúbené :)) Robim aj z dvoch davok, dobre sa skladuju a tak mate vzdy po ruke nieco ku kavičke ale aj detom chutia. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov) Romana N. (NRomana) ID 3383 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 26.9.2007, 16:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() Šalátová polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY hlávkový šalát * voda * kyslá smotana * hladká múka * soľ * kôpor * ocot alebo nálev z nakladaných sladkokyslých uhoriek POSTUP PRÍPRAVY Netradičné využitie hlávkového šalátu, najmä keď je trošku zvädnutý. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Elena Š. (*ela*) ID 4972 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (29) posledné: 3.6.2013, 20:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Pečené šampiónyPOTREBNÉ PRÍSADY väčšie šampiňóny soľ mleté čierne korenie topený syr smotana strúhaný syr mäkká saláma zemiaky uvarené v šupke cibuľa, olej POSTUP PRÍPRAVY Pracovný postup Klobúčiky šampiňónov odrežeme od vrchnej šupky a vnútornú časť z nich vydlabeme. Posolíme ich a okoreníme mletým čiernym korením. Nadrobno pokrájanú cibuľu opečieme na oleji spolu s vybratou časťou šampiňónov. Odstavíme a necháme chvíľu vychladnúť. Pridáme pokrájanú mäkkú salámu, topený syr a spolu premiešame. Touto zmesou naplníme klobúčiky šampiňónov. Na vymastený pekáč uložíme na plátky pokrájané zemiaky, posolíme ich a posypeme nastrúhaným syrom. Pridáme naplnené šampiňóny a vrchnú časť šampiňónov zalejeme zmesou zmiešanou z kyslej smotany a nastrúhaného tvrdého syra. Potom ich vložíme zapiecť do vyhriatej rúry. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarína P. (LUSINDA) ID 9050 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Balíčky s plnkouPOTREBNÉ PRÍSADY 350 g lístkového cesta, 1 žĺtok 100 g údeného syra, 1 vajce 250 g mletého mäsa, soľ mleté čierne korenie, sójová omáčka mletá sladká červená paprika worcesterská omáčka 2 strúčiky prelisovaného cesnaku 2 vajcia uvarené natvrdo POSTUP PRÍPRAVY Mleté mäso ochutíme soľou, mletým čiernym korením, mletou sladkou červenou paprikou, sójovou omáčkou a worcesterskou omáčkou. Potom pridáme žĺtok, prelisovaný cesnak a spolu premiešame. Necháme odstáť na chladnom mieste asi 30 minút. Medzitým na pomúčenej doske rozvaľkáme lístkové cesto. Z cesta krájame väčšie štvorce, do stredu každého štvorca dáme ochutené mleté mäso a časť nakrájaného vajca. Po naplnení zložíme a konce k sebe dobre pritlačíme. Potrieme rozšľahaným vajcom, posolíme a vložíme piecť do vyhriatej rúry. Asi po 7 minútach vyberieme z rúry. Znova potrieme vajcom, posypeme nahrubo nastrúhaným syrom a dáme dopiecť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Katarína P. (LUSINDA) ID 9050 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Syrové bochníčkyPOTREBNÉ PRÍSADY 3 syry s bielou plesňou, 5 vajec, 50 g cibule, 2 lyžice strúhanky, 1 lyžicu zeleninovej koreniacej zmesi, 1/4 lyžičky mletého čierneho korenia, pažítku, 100 g mäkkej salámy, tuk na vyprážane. POSTUP PRÍPRAVY Syr postrúhame na hrubšom strúhadle. Pridáme vajcia, na drobno pokrájanú cibuľu, strúhanku, pažítku, zeleninovú koreniacu zmes, korenie, na malé kocky pokrájanú mäkkú salámu. Hmotu premiešame a vyformujeme z nej malé bochníčky. Obalíme ich v múke, vo vajci a v strúhanke a vypražíme v rozpálenom oleji. Podávame so zemiakmi a kečupom alebo tatárskou omáčkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarína P. (LUSINDA) ID 9050 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Morčacie stehna na slaninePOTREBNÉ PRÍSADY Morcacie stehna, korenie - podla chuti a fantazie, ja som pouzila zmes na morcacie maso..., sol, prerastanu slaninku, voda... POSTUP PRÍPRAVY To som vymyslela, ked manzel namiesto kurata priniesol domov morcacie stehna... typicky chlap odbornik :D... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Eva V. (vinka) ID 5640 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 18.6.2010, 17:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
![]() Nivovo-tvarohová nátierka s póromPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g tvarohu * 150 g Nivy * 3-4 PL jogurtu * 1/2 menšieho póru * (zelenina na ozdobenie) POSTUP PRÍPRAVY Moja obľúbená nátierka, ktorá vždy zmizne za pár minút. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Elena Š. (*ela*) ID 4972 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 16.1.2008, 10:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Nugátové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto:, 3 vajcia, 80 g kryštálového cukru, 120 g polohrubej múky, 2 ČL prášku do pečiva, 2 PL oleja, , Plnka:, 600 ml mlieka, 90 g zlatého klasu, 200 g nutely, 100 g práškového cukru, 150 g masla, 120 g Be-Be keksov, rum, , Na potretie:, 200 ml smotany na šľahanie, 1 stužovač šľahačky, 50 g strúhanej čokolády POSTUP PRÍPRAVY Cesto:, 3 vajcia, 80 g kryštálového cukru, 120 g polohrubej múky, 2 ČL prášku do pečiva, 2 PL oleja, , Plnka:, 600 ml mlieka, 90 g zlatého klasu, 200 g nutely, 100 g práškového cukru, 150 g masla, 120 g Be-Be keksov, rum, , Na potretie:, 200 ml smotany na šľahanie, 1 stužovač šľahačky, 50 g strúhanej čokolády Ako na to: Vajcia vyšľahajte s kryštálovým, cukrom. Pridajte olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a premiešajte. Cesto rozotrite na menší, vymastený a múkou vysypaný plech a vo vyhriatej rúre upečte. Z mlieka a zo zlatého klasu uvarte hustý puding, nechajte ho vychladnúť. Maslo vymiešajte s práškovým cukrom. Do vychladnutého pudingu pridajte nutelu, vymiešané maslo s cukrom a spolu vyšľahajte. Polovičnú časť plnky natrite na vychladnuté cesto. Na plnku položte Be-Be keksy, ktoré namáčajte do rumu. na keksy natrite zostávajúcu časť plnky. Smotanu na šľahanie vyšľahajte dotuha so stužovačom šľahačky. Pridajte nahrubo nastrúhanú čokoládu a premiešajte. Vyšľahanú smotanu rovnomerne rozotrite na plnku a koláč odložte na pár hodín stuhnúť do chladničky. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 39 návštěvníkov) Eva A. (alex37) ID 17814 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 2.7.2007, 15:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Tvarohovo ovocny zákusokPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto:5 zltkov, 5 pol.lyz cukru, 5 PL vody, 5 PL oleja, 5 PL polohrub. muky, POSTUP PRÍPRAVY Tvarohovo ovocny Piskot z 5 vajec 5 zltkov, 5 pol.lyz cukru, 5 PL vody, 5 PL oleja, 5 PL polohrub. muky, sneh z 5 bielkov upecieme a nechame "vychladnut"!!!! plnka: praskovu zelatinu nechame napucat v 1 dcl mlieka (zelatina dr. oetker) Vymiesame do hladka 2 tvarohy (jemne vanickove) s 2 vanilkovymi cukrami a s praskovym cukrom (mnozstvo podla chuti ) pridame 2 kysle smotany a slahame dalej. Zmes bude uplne tekuta!!(netreba sa zlaknut) Napucanu zelatinu rozpustime vo vodnom kupeli nesmie zovriet!!! Este teplu ju vylejeme do tvarohovej plnky a rozmixujeme. Cele to vylejeme na piskot a dame na 10min. do chladnicky (velmi rychlo zacne tuhnut) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Eva A. (alex37) ID 17814 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 3.7.2011, 21:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 51.003 (zobrazuje sa 49661-49670) | << predošlé 1,.,4962, 4963, 4964, 4965, 4966, 4967, 4968, 4969, 4970, 4971, 4972,.,5101 ďalšie >> |