končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 23 (zobrazuje sa 21-23) | << predošlé 1, 2, 3 |
NÁTIERKY |
PAŠTEKA Z BRAVČOVEJ PEČENEPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg prerasteného bôčika, 1 kg bravčovej pečene, 1/2 cibule, 2 dcl horčice, čierne korenie, soľ, 6 surových vajec. POSTUP PRÍPRAVY Bôčik uveríme v kuchte do mäkka a ešte teplý pomelieme na mäsovom mlynčeku. Cibuľu opražíme do zlatista na masti alebo ochutíme soľou, korením, horčicou a vajciami, dobre premiešame. Plníme menšie poháre, uzavrieme a sterilizujeme 30 minút na 100 °C. Dobrú chuť, oplatí sa vyskúšať, je vynikajúca, Andrea ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 19.7.2013, 19:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ĽAHôDKOVÉ REZNEPOTREBNÉ PRÍSADY 8 rezňou, soľ, olej, 200 g Eidamu, 250 ml kyslej smotany, 3 vajcia, hladkú múku, strúhanku, kari korenie, bylinkové korenie, väčšiu hlávku cesnaku. POSTUP PRÍPRAVY Rezne naklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme, okoreníme a natrieme s roztlačeným cesnakom. Do hlbšej misy dáme na dno olej, pripravený rezeň, natrieme ho olejom a naň další rezeň. Postup opakujeme. Prikryté ich dáme do chladničky odležať. V miske rozšľaháme vajcia, pridáme jemno postrúhaný syr a smotanu. Pred prípravou rezne najprv obalíme v múke, potom v syrovej zmesi a napokon v strúhanke, potom vyprážame na miernom ohni. Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 8.7.2008, 12:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
KURČA Čvej - ču - žuPOTREBNÉ PRÍSADY nadrobno nasekaná cibuľka 3 celé vajcia 1/2 kávovej lyžičky soli 1/2 kávovej lyžičky cukru 1 kávová lyžička solamylu 2 kávové lyžičky kari korenia 3 polievkové lyžičky oleja 2 polievkové lyžičky maggy 2 polievkové lyžičky worcestrovej omáčky 1 strúčik cesnaku 1 polievková lyžička horčice a kečupu. POSTUP PRÍPRAVY Kurča odkostíme ( alebo kuracie prsia ), narobíme plátky a naklepeme. S prísad urobíme nálev, s ktorým zalejeme mäso. Najlepšie je nechať mäso v náleve 24 hodín v chladničke odstáť. Potom vyprážame na miernom ohni. Ako príloha k mäsku sú opekané zemiaky alebo hranolky. Mňamky od Andrejky. Želám dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 4.7.2008, 22:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 23 (zobrazuje sa 21-23) | << predošlé 1, 2, 3 |